Ждуны CUAET Общалка
-
Далі «мінуси Канади та чому ми поїхали звідти» і «чому не варто туди переїжджати»
-
-
И плачь в тик токе как их обманули канадцы и как они так с ними беженцами могли поступить
-
Всім привіт, підкажіть хто знає Через 3 дні їдемо робити біометрію, що для цього потрібно? -роздруковані запрошення на біометрію -паспорти 1. Чи потрібно ще щось? 2. Чи потрібно заповняти одразу документи, які йдуть разом із запрошенням, чи вони заповняються безпосередньо коли здаєш біометрію?
-
Друзья если кому-то нужно позвонить за границу (не в Украину), то есть возможность значительно сэкономить. rebtel.app.link/MWdlVbzIYwb Здесь во многие странах очень дешевые звонки (на мобильные и стационарные) В Канаду и США вообще почти бесплатно насколько я понял 🙂
-
Если забираете сами, то вам нужно ждать ещё 2 статуса точно: Отправлен из ирсс Ready for collection Я не помню был ли статус между, но возможно он в тот же день с последним приходит
-
Не знаю где Вы сдавали паспорт, но вроде между получено в ircc и отправлено (дня 3 или 4) Летом в Дюссельдорфе от получения паспорта визовым до получения на руки было чуть больше недели
-
ПІШОХІД ЗДІЙСНИВ РУХ НА ПІШОХОДА, АЛЕ ВОДІЙ БУВ ТВЕРЕЗИЙ. ЩО МЕЛИТЬ НАЧАЛЬНИК УПП ТЕРНОПОЛЯ? www.facebook.com/100088988964272/posts/129059300070368/
-
Добрий день. Підкажіть, будьласка хто в Канаді. А саме в провінції Квебек. Чи можна оформлювати якусь щомісячну допомогу поки я вчу французську, поки я не роблю ніде. Бо я чула від деяких українців, що якщо ви живете на допомогу, то потім не дадуть PR. Підкажіть хто знає, будь ласка.
-
В Канаді банально не вижити на допомогу. Це не Німеччина. Плюс, спочатку PR, потім соц гарантії. До моменту отримання PR - ви робітник чи турист з робочою візою і країна нічого не винна вам в плані соціальних зобов'язань
-
Я в Республіці Молдова 😂