Ждуны CUAET Общалка
-
Нуу, я думаю все зависит от машины и привязанности к ней. Если тачка дорогая и относительно свежая, то имеет смысл забрать, но там есть какие-то нюансы с нахождением машины на территории канады. Опять же если дорогая/свежая, то можно и продать в ЕС. Конечно часть денег потеряется, но можно оставшуюся сумму вложить в Канаде или в машину или в другие потребности. В Украине тоже можно продать, но это снова таки зависит от машины и количества свободного времени. Ну и можно кому-то из родственников/знакомых оставить на хранение, если нет полной уверенности, что в Канаде все пойдет хорошо
-
Інформація яку я пам’ятаю із багатьох обговорень в інтернеті: якщо машина зроблена для Європи то ви не зможете продати її в Канаді і через три роки маєте її звідти забрати і вивезти назад в Європу(чи кудись із Канади), якщо машина була привезена в Європу із США і вироблена для ринку північної америки то вам треба перевірити чи вона не є під списанням як та що не може бути відремонтованою, в такому випадку ви в Канаді взагалі наче нічого з нею не зможете зробити. Сподіваюсь ця інформація вас трохи скерує і ви зрозумієте з чого починати шукати інфу в інтернеті. Більшість людей пропонує продавати машину в Європі/Україні за стільки за скільки є. Якщо ви не впевнені що в Канаду їдете надовго то можете подивитись сервіси аренди автомобілів, куди ви можете віддати свою машину, хтось буде нею користуватись, а вам буде падати якась копійка пасивного доходу, в цьому випадку краще комусь залишити довіренність щоб могли у випадку питань/проблем вирішити їх без вашої присутності, ну і у вас буде ваша машина по поверненні
-
Ні, немає ((
-
В таких ситуациях нужно говорить уверено, да,возможна
-
Справка из дурдома о том что антивакс.
-
Мне тоже интересно
-
Шо?
-
Ты антивакс?😁