Ждуны CUAET Общалка
-
А мене пускали! В мене правда і документи для відвідання ЮК є… Але хіба мурлики дочитають до цього моменту?)
-
➡️ Покрокова інструкція для новоприбулих по CUAET. ➡️ Як заощадити та використати свій час ефективно незважаюжи на джетлаг. ➡️ Які установи допомагають новоприбулим. ➡️ Який банк вибрати, що потрібно зробити заздалегідь по прильоту та як прискорити адаптацію в канадійське суспільство. ❗️ Поважай свій час - приєднуйся до нашого відео-товариства де ми публікуємо інтерв’ю з цікавими людьми в Калгарі. www.youtube.com/watch?v=qAL8NbPt1D0
-
Ekaterina Добро пожаловать в общалку ждунов визы CUAET. Правило всего одно - уважать друг друга.
-
они читают канал найкраще з cuaet
-
вххвхвхахвххахаха
-
Прочитал этот пост голосом старого извращенца 😁
-
ПРИВЕТ СРОЧНО НУЖЕН ПАРЕНЬ ПО ГОЛОСУ (14-15 лет) будет записывать в гс все что я напишу. (все для проверки)
-
Або слухайте, короче кому шо подобається)))
-
на самом деле мне нужно просто для проверки)) ничего плохого говорить просить не буду😂
-
Не слухайте його хлопці, то буде зовсім не перевірка капчі 😂
-
Юра Canada 🇨🇦Visa Добро пожаловать в общалку ждунов визы CUAET. Правило всего одно - уважать друг друга.
-
Может быть речь о внутренних паспортах книжках где Украинский и русский язык в паспорте🤔
-
Це нічого не змінює, всеодно тупо.
-
Напомнили мне фразу из песни про любов "just go home..."
-
оо. ленточек нацепили. мож что-то толковое скажут
-
Или на серьёзных щах : "how do you call a Bee, who realyy nice around you? Habibeeeeew
-
У меня уже столько шуток... Например... "янки, гоу хоум" и конец трансляции..)))
-
о тои же подумала
-
Зная ирсс, щас ещё трансляция полгода запускаться будет
-
полюбэ
2 Feb 2023, 20:35
48571/206862
about a minute ago