Ждуны CUAET Общалка
-
нажаль рік не уточняли лише надали інформацію про точну дату
-
2023 року? Чи ще почекати треба?)
-
Жити? Ви хотіли сказати вкалувати на шахтах Нунавуту? Яке ж там життя?)
-
Простите, такое тоже было??
-
недавно было, спрашивали.
-
Якщо буде понеділок - то буде санітарний день
-
Быдло!! 🤮🤮🤮🤮
-
Кто то может так ехал?
-
Всем привет. Кто знает без вклейки визы в паспорт смогу въехать в Канаду?
-
Да, нахуй эту визу, придумали бюрократическую фигню какую-то. Просто берёшь и едешь в канаду, что сложного
-
Если есть второй паспорт с ETA
-
Привіт всім! Буду вдячний за розміщення мого ютуб відео у вашій групі. youtu.be/s1j4gh83s2c Я зробив переклад виступу міністра імміграції, біженців та громадянства - Шона Фрейзера. В мене пішло на це 4 дні, і тому запрошую всіх до перегляду, поставити вподобайку, написати коментар та поширити між друзями. Шановний Шон Фрейзер, міністр імміграції, біженців та громадянства, оголосив про оновлення імміграційних заходів для українців у відповідь на незаконне та невиправдане вторгнення Росії в Україну. _________________ After four days of translation and dubbing, the first video of this format is ready. I invite everyone to watch, like, write a comment and share with friends. The Honourable Sean Fraser, Minister of Immigration, Refugees and Citizenship, announced updates to immigration measures for Ukrainians in response to Russia’s illegal and unjustifiable invasion of Ukraine. #CUAET, #Canada, #Ukraine, #PRcard, #PermanentResident
-
Стукнуть кто нибудь его может за меня?? С ноги. Шоб мозг у него работать начал
-
Только с тату визы на жопе
-
Может за SJTD спрашивают? 🥺
-
Видали такую страну, умники?🤪🤪
-
Чисто теоретически человек мб имеет ввиду sjtd.. Но блять, нет, заедешь и дальше рабство, заставят попу мыть трюмо
-
не. у него же паспорт есть
-
Только вплавь
-
Лондонская народная …here we go again
2 Feb 2023, 20:35
49996/207318
24 minutes ago