Ждуны CUAET Общалка
-
краще заберіть сам той паспорт((
-
так пише коли ввожу трек номер, що фірма tnt
-
а звідки у вас інформація, що саме TNT Express? на скільки мені відомо в більшості країн VFS співпрацює з UPS і в Польщі теж
-
скажіть будь ласка, після того як заплатив за vfs послуги, потрібно шукати кур єрську компанію, і платити ще там потрібно буде?
-
Дзвонила в TNT Express, вони сказали що ніколи не співпрацювали з візовими центрами і вже замучились щодня відповідати величезній кількості людей, які так як і я чекають кур'єра((((
-
В курєрську компанію пробували дзвонити?
-
Здравствуйте! Есть проблема: 3 ноября курьер забрал паспорта с визового. Прошло уже 2 месяца. Я им звоню каждую неделю, паспорт неизвестно где. Есть ли смысл ехать в Варшаву в визовый, если они не могут сказать где точно находиться паспорт, на электронку ничего не приходило. Буду благодарна за советы
-
Спасибо!
-
Напевно Лондон
-
Я звонила в Оттаву Спросила какой офис рассматривает Сказали главный А я растерялась и не спросила главный это какой😅😅
-
Більшість заявок розглядає Лондон, але частину і Анкара, Оттава.
-
Подскажите, а главный офис по рассмотрению визы это который?
-
@Elena, @Viktoria F...несите травмат... Щас будем решать реквесты.... Мне пофиг, что это ВАК, у них есть связи
-
Та шось адміни сачкують, там і срач і спам
-
Ботіки прийшли)) ☺️
-
Через кризову форму надсилаєте фото нового І в конверт кидаєте новий з листом поясненням від руки, щ типу поки чекали, зробили новий паспорт, вклейте будь ласка в нього
-
а як відправити на вклейку новий? Або написати їм
-
Elena 🇺🇦 @dmt_mark
-
У мужа есть знакомые которые уже в Канаде и по приезду помогут во всем . Главное туда попасть
-
Почекайте новий, вклейте в новий.
2 Feb 2023, 20:35
5219/211615
12 minutes ago