Ждуны CUAET Общалка
-
Повеселю вас измышлизмами наших людей:) Недавно в местной группе запостили сборную солянку как русскоязычные народы склоняют местные названия 🙈 Где-то в параллельной вселенной есть город Дубайск, а в нём районы: - Баршево - Кричье - Мариново - Озерно-Башенное - Аржаново - Буржуманово - Пальмово-Джумейрово - Дейрино - Джумейрский деревенский округ, Дживисиевка - Экспо Ситово - Интернет Ситово - Наиваево - Мирдифеевка - Тикомово - ДубайНахиловка - Карамовка
-
Вот поэтому написала не точно 😂 это название мне больше нравится 😂😂😂
-
Кажется махогани и обернбэй Но это не точно😂
-
Там ещё есть бирспо 😂
-
Владельцы виз) Подскажите завершающее письмо в вашей апликации POE Introduction Letter-WP?Больше никаких изменений не будет? И статус "Current status Submitted"? Спасибо🌺
-
Боже як вже хочеться шоб уряд Канади перестав відноситись до наших Бєженцев як до людей, серед наших людей меншість, кончані підараси які приїжджають за те шо Помощь 3000$, приїжджають, мову не вчать, працювати не хочуть, як же я буду працювати я ж в Україні працював в офісі а мені тут що на завод? Ой ні, посиджу почекаю кращої можливості, яка ж бля велика помилка уряду Канади що вони думали шо українці в більшості нормальні а виявилось шо гірше ніж афганські і сирійські біженці, де для не бачу наших всі ниють, ой село ета Канада, нієт роботи, Боже як в мене горить від наших довбойобів, так накипіло від наших дегенератів, краще би не впускали в цивілізацію, такої ганьби цілої нації ще не було
-
Вибачте