Ждуны CUAET Общалка
-
Канечно можна слющай. Єто же часть Канади епта
-
Владельцы виз) Подскажите завершающее письмо в вашей апликации POE Introduction Letter-WP?Больше никаких изменений не будет? И статус "Current status Submitted"? Спасибо🌺
-
Я б не ризикувала
-
У меня вот так 😂
-
Мне ещё не пришло POE letter,но думаю придёт Нет,больше ничего приходить не должно Хотя кому-то procedural fairness приходили(членам семьи без украинского гражданства)
-
просто треба вирвати сторінку з вклеєною візою Канади і все. 👍
-
И Бобров
-
Дрессировать медведей.
-
Боже як вже хочеться шоб уряд Канади перестав відноситись до наших Бєженцев як до людей, серед наших людей меншість, кончані підараси які приїжджають за те шо Помощь 3000$, приїжджають, мову не вчать, працювати не хочуть, як же я буду працювати я ж в Україні працював в офісі а мені тут що на завод? Ой ні, посиджу почекаю кращої можливості, яка ж бля велика помилка уряду Канади що вони думали шо українці в більшості нормальні а виявилось шо гірше ніж афганські і сирійські біженці, де для не бачу наших всі ниють, ой село ета Канада, нієт роботи, Боже як в мене горить від наших довбойобів, так накипіло від наших дегенератів, краще би не впускали в цивілізацію, такої ганьби цілої нації ще не було
-
Подаваться на беженство
-
Терміново !Підкажіть будь ласка Хто вже робив заявку на візу і хто є у Варшаві . Самій ніяк не виходить зробити .. Віддячу СК скажете . Дякую .
-
Терміново!!!! Оксані потрібна допомога 🤣🤣🤣 Святая простота)))
-
Вибачте
-
Снимать штаны и бегать
-
ага. душещипательно сложная у них там ситуация, как будто руки ноги нюна мине оторвало. а там тупо приехали в ванкувер, думая, что там французский.
-
через 2года, сидя в европе и франковске, они такие: прошло 2 года как у меня виза cuaet, я могу на пр подавать уже?
-
в ЖЕКу видають довідку/візу в Канаду
-
Вибачте 😄
-
Добрий день любі друзі,підкажіть будь ласка чи є якісь надійні люди(офіси,фірми тощо) які б допомогли мені відкрити CUAET візу. Довбаюся вже другий тиждень! Сил більш немає😞
-
Ну прям не анкета «о себе», а тест по ядерной физике
2 Feb 2023, 20:35
62862/207143
3 minutes ago