Ждуны CUAET Общалка
-
А нам как хочется😂
-
В сравнении с Украиной согласна, по крайней мере безопаснее. Но люди то большинство с Европы уезжают А потом видео - 100500 недостатков Канады о которых все молчат или почему Канада говно и мы валим
-
Чтобы потом говорить что были в Канаде. Или опросить весь чат о лучшем месте для проживания с маленьким ребенком, выбрать место поближе к бомжам и жаловаться на них, говорить что их нужно вывезти за город, потому что они мешают. Это пример из нашего чата.
-
Може був план А, якій накрився а зараз вийде на будь-яку роботу, а може це в був план А, приїхати вийти на будь-яку роботу та працювати, бо працюючи в Канаді навіть в клінінгу життя в фінансовому плані буде краще ніж в Україні, це добре шо людина не шукає халяви, безоплатного та дармового, шукає роботу, готовий на все, добре шо хоч так
-
Таких людей, це один з тисячі, насправді ті ж хто з варшавського котла, більшість добре розумію що те ж канадське життя краще ніж в Польщі, а мінуси є всюди, і так багато за них мовчать, бо ще навіть я колись міфами за Канаду жив які розповсюджувались і вигадували цілі міфології як в Канаді добре, приїжджають люди і стикаються з правдою життя, що треба єбашить, треба бути постійно виходить з зони комфорту, особливо важко не заробітчанам, але це вже їх проблеми. Мова взагалі не про це, а про те що людина просто шукаю роботу, готова на будь-якій варіант, взагалі не розумію в чому зрада, з чого тут сміятись та до чого цей пост взагалі, група скотюється в просто насмішки з українців, з приводу і без, те що людина хоче працювати це вже дуже добре, спочатку буде працювати де прийдеться а потім трохи акліматизується, вивчить мову та найде що краще, як і роблять тисячі наших біженсько-мігранти
-
Мне бы виза мужа лучше бы приплыла
-
Это просто мы циниками стали за это время и в большинстве случаев рассматриваем через призму нечистоплотности и глупости людей
-
Ой не говори 😢
-
Ну есть ещё один вопрос,какого хуя она думает шо тот у кого тут родственники,получают всё автоматом?
-
Хто має рідних отримує автоматично, посміялась
-
Увидела на просторах сейчас 😉 Ну наконец-то! Я поддерживаю! И гражданство сразу! И домик! И бабла! Я за))