Ждуны CUAET Общалка
-
Ну там вон писали что разбилось все к фигам и стали отправлять только в пластиковой таре Имхо я б денег пожалела
-
Всім,привіт!Мене звати Сашко і я планую з сімʼєю летіти на осінь в Альберту…розглядаю Едмонтон і Калгарі…Я сам родом з Кривого Рогу..9 років працював на Дробильній Фабриці слюсарем з ремонту металургійних машин,з цих 9 років 7років був бригадиром..Зараз в Польщі вже два роки..хочу щось змінити в житті своєї сімʼї…В Канаду летимо на мінімалках(гроші і мова)В Польщі працюю монтером,збираємо рекламні вивіски,а друга робота я Механік з направи машин на куриній фабриці…Що можете порадити по провінції і цих містах,яка перша допомога і чи по житлу ще залишилися готелі?Чи проблемно в Едмонтоні зняти житло і знайти роботу…всім дуже дякую!
-
Привіт)таке питання,можливо хтось підскаже де дивитися?читаю що для того щоб податися на PR після 12 місяців потрібно працювати на відповідній роботі та професії яка відповідає списку,чи правда це?і можливо хтось знає де можна подивитися цей список і пошукати,бо знайшли але щось список тих яких не можна дужееее великий 🤣🥺
-
Всем привет. Поделитесь опытом, ребята, как у вас проходил переход границы а Торонто? Насколько долго это было и имеет ли смысл покупать отдельные билеты из своей страны до Торонто и второй из Торонто уже в Эдмонтон. Вдруг что затянется, чтобы не опоздать на самолет и сделать себе все более комфортно, в принципе. Благодарю за ответы заранее.
-
Я молюсь о скором наступлении холодов и последующей зиме. Если весной/летом люди начали активно уебывать отсюда, то с такой зимой как в Эдике - гораздо больше людей отсюда будет валить. Куда - мне пох, но я реально уже сгорел полностью от того биомусора, который в чатах тусуется