Ждуны CUAET Общалка
-
Да. Со вчерашнего дня проблемы с сайтом.
-
добрий день підкажіть чи працює портал ІRCC у всіх? чи є певні проблеми? мені не дає зайти в акаунт.
-
🤣🤣
-
Ищите, фудбанки есть везде и в США и в Канаде
-
Сегодня сказала мужу, что сайт не работает Он говорил «Может они массово решили все визы загрузить?» Я посмеялась, конечно, но надежда какая-то глубоко появилась…
-
Интересно, в Торонто кто то слышал о такой помощи для наших..? Для начала , думаю, никому не помешает.
-
youtu.be/sGXsTty49us
-
це навіть не знаю яку професію треба мати, щоб канадський роботодавець тебе запросив і чекав. Фізик-ядерщик, або далекобійник)))
-
У них челюсть по строению не говорящая на этом языке
-
Цілком з вами погоджуюсь! І я це розумію, але все одно, - є можливість, то розсилаю резюме. Роботодавець в першу чергу подивиться де ви знаходитесь, і як швидко можете прийти на співбесіду.
-
Можна ще на Іннуктітут...
-
Не претендую на мнение эксперта, но когда я искала работу в США, тоже никто не отвечал на CV. Работало только точечно приходить в офис/место где хочешь работать и: Hello, I'm looking for a job, can I talk with a manager, please?
-
Мало скріншотів, давайте ще, нехай Київстар заробить грошей на роумінговому інтернеті
-
а манту мочить можно?
-
я вам більше скажу, знаю дві іноземні мови, одна з них англійська, ступінь магістра в будівництві, але великий досвід роботи маю у вантажному транспорті (не далекобійник). Та попри це своє CV закидував навіть на будівництво і облаштування доріг, склади і тд. І тиша
-
ви шо ще не зробили собі і їздили біометрію здавати?
-
з ковідом стали вводити всім через вакцини, так що якщо є вакцина від ковіду, треба просто піти до лікаря щоб видали довідку з номером чіпа, перекласти її на англійську і не треба нічого здавати, просто довідку показуєш по запиту і все. Зручненько
-
Ето у нас паспорт с чипом, в канаде и сша надо чип в мозг от илона макса метка дьявола не надо
-
всі пишуть що складно шукати ( але ж якось народ знаходить, то надія є. Яка у вас спеціальність?
-
я з візою вже, чекаю дітей. Шукаю роботу, скільки CV не надіслав - жодного фідбеку немає
2 Feb 2023, 20:35
7776/207083
about a minute ago