Ждуны CUAET Общалка
-
По закону не
-
Розбийнык
-
Я первая в очереди 😬 у мну муж без визы и ребёнок 😂
-
Приходит мужик в ресторан, садится за стол и видит, что на столе какие-то зарубки. Зовет официанта и спрашивает: "Что это у вас со столом случилось?". Официант: "Да вчера охотники членами мерились. Они зарубки и сделали". Ну мужик штаны спускает, член на стол кладет, а у него в два раза длинее. А официант ему и говорит: "Слушай, мужик, убери член нафиг. Они с другого конца мерили!"
-
Дякую, це зрозуміло. Я шукаю тут людей, які через цю процедуру проходили, які б могли поділитися досконалою покроковою інструкцією, бо навіщо «винаходити велосипед» заново, якщо ми можемо ділитися досвідом в допомагати один одному в подібних чатах. А те, що без посольства не обійтися, - всім відомий факт)
-
Доброго вечора. Потребую допомоги . 7 липня ми зареєструвалися на візу Cuaete. 30 липня (з особистих поважних причин)подали заявку на біометрію у м.Львів,нам ще не прийшла дата запису на біометрію. Переживаю ,бо 7 серпня (понеділок)закінчується 30-ти денний термін подачі. Дуже прошу допомоги,щоб не втратити візу. Як мені діяти зараз. Щиро дякую всім,хто відгукнеться❤️
-
Не знаю было ли такое куаете😁
-
а чого саме має бути 15 см для 15 айфона?