Ждуны CUAET Общалка
-
Добрий вечір. Отримала запит на додаткові документи на дітей. Свідоцтво про народження і його переклад ✅Done. А от по Parent Authorization to Travel можливо хтось підкаже: це має бути просто лист надрукований від імені чоловіка і підписаний ним + переклад чи нотаріально завірений дозвіл + переклад? Please provide a letter, signed by the applicant's nonaccompanying parent, giving consent to the applicant to travel abroad to Canada, accompanied by a translation. Чоловік вже в Канаді з серпня місяця, а я з дітьми у Литві.🤔
-
Можно поменяться с теми, кто ее отклеить хочет 👌 🤣
-
Мої вітання🥳
-
Ще мені подобається коли порівнюют ціни к Європі з цінами в Україні🤣
-
В людей завищенні очікування були, мені здається🤷♂️
-
Я тому і кажу що дивно чути що в Німеччині погана медицина. Ми в малесенькому місті і тут є все. Лише педіатр треба їхати машиною до 20хвилин. А свекруха моя живе в районному центі в Україні, в районі 70т населення (дітей хай навіть 1т) і на район 1 педіатр…. То де ж в Україні краща медицина? В Києві приватна? Якось так. Просто вона для нас інша. І в Канаді теж.
-
Останнім часом користувався приватними клініками, тому що у державних все одно треба було зробити благодійний внесок🤷♂️👌
-
Розумієте, це моя особиста думка, в Україні гарна медицина працює лише за знайомством чи платно… Тобто якщо треба узд ви починаєте дзвонити а чи є знайомий лікар узд? Або платите гроші в приватній клініці Або чекаєте в поліклініці дууууже довго Тут так само, але країни інші і знайомих немає 😊
-
Сину треба було зробити УЗД, на бескоштовне черга рік, це у Вроцлаві. Добре що є страховка, там усього місяц чекали😅
-
Ну там хтось в когось вже поїхав і тепер жаліється😅