Ждуны CUAET Общалка
-
ну поки що ніхто нічого не написав в підтримку цього лайна тут ) Я з лнр, можете і в мене плюнути
-
Вы что-то нафантазировали, этот чел - жертва, а поддержка дыныры существует только в вашем больном воображении.
-
На момент 2014 року багато хто з них був дітьми або підлітками Для таких самостійних рішень треба вирости….. І відношення до людей з Донеччини у всій Україні що тоді що зараз не дай Боже, навіть до тих хто виїхав Всі області їх відверто булили як ви зараз! Не всі люди але більшість Моя сестра з сім’єю проживалив донецькій області зі сторони України після окупації Зараз повернувшись до матері в центральну Україну ! Зараз! Вони не могли зняти житло тому що з донецької області!!!
-
А тут ещё канаду обсуждают ?)
-
Так ваше поведение тоже у многих вызывает блювоту, подумайте об этом и прекратите провокации.
-
Я серьезно - то, чем вы занимаетесь - это буллинг и травля (в нормальных странах это вплоть до уголовки), и именно вы прямо сейчас разваливаете Украину хейтом людей из Крыма и ЛДНР. PS. А не агент ли вы Кремля с такими тупыми провокациями?
-
Ну еще не хватало, чтоб он что-то против писал 😅
-
якщо ви ще в днр отримайте довідки про кількість прослуханих годин по предметах і в школі і в універі (по всіх ступенях що отримали). У мене Чеський універ приймав таку довідку із школи в лнр (але решта доків у мене українські), можливо якщо ви всюди напишете і перепитаєтесь про процесс нострифікації (визнання освіти) то і таке підійде, тоді вам ці довідки знадобляться