Ждуны CUAET Общалка
-
Штраф это считается за проблему ?
-
А, обговорювали, поняв )
-
Ребята, сижу заполняю заявку по новой канадской программе. В строке Sex указать сколько раз или с кем?
-
Жартівника вже обговорювали?
-
зараз майже неможливо росіянам отримати громадянство України, вони подаються, отримують ТПГУ і за два роки мають вийти із усіх інших громадянств які мають, тільки тоді вони можуть обміняти ТПГУ на українські документи і офіційно стати громадянами України. Так от, останні пару років росія хуй випускає із свого громадянства. Вони затягують процедуру, гублять докумнти, міняють правила, короче кайфують на повну. Стікає два роки і ТПГУ згоряє, після цього людина яка не виконала всі умови для отримання громадянства більше не може подаватись на укр громадянство з такоюж підставою. І багато хто зараз в лайні через рашку
-
Я ж сразу написал знаю что бред 😄хотя даже вспомнил что это мне не сказали а я услышал от украинского блогера который в Канаде находится
-
Ага, люди загранники новые по полгода делают, а тут якобы пришел какой-то тип и получил паспорт Украины в посольстве🤡😂😂😂
-
Мне вообще кто то рассказал историю знаю что бред но все же,якобы росиян там свои документы специально потерял не знаю порвал зжег и в Грузии или в Казахстане точно не помню пошел якобы в посольство Украины сказав что вот потерял все документы хочу восстановить гражданство Украины ,это он сделал там что бы податься на куает 🤣
-
Как говорится в каждой шутке есть доля правды
-
таке буває, доречі, не дуже часто, але буває. Людина могла жити в Україні у 91 році (якщо не помиляюсь), або народилась в Україні, короче якось там стається що Україна по своїх реєстрах вважає цю людину своїм громадянином, тоді можна дурника зіграти і прийти попросити підтвердження громадянства, білий паспорт а з ним вже робити укр доки. Але це прям поодинокі випадки