Ждуны CUAET Общалка
-
Фак
-
Одинакова Страхівка Вироблина
-
Че не спишь ?:)
-
хз, я CBC утром смотрю
-
Программа Время на Первом канале
-
Не рентабельно. Денег с помощи 3000 не останется. Нужно проходить на месте.
-
Дебилы.
-
Як добре там де нас немає. Особливо в минулому
-
😞😞😞 Ох, не той Едмонтон вже! Не той! Так що тіштеся Калгарі.☺️☺️☺️ Бо там у вас життя вирує. І центр приємний. І відчуваєш себе відносно в безпеці. Я памʼятаю Едмонтон красивим, сучасним, прогресивним, без розбитих вікон, таким, що захоплював дух! Все нове, дзеркальне, ЧИСТЕ, неймовірне, в порівнянні з Європою. Хмарочоси 🌆, які сходилися в небі, коли підіймав голову! Я тоді всім казала, що Україна відстає від Канади на двадцять років у розвитку! І так і було! Таку сушарку, якою я користувалася в Канаді не змогла до цього часу знайти ні в Європі, ні в Україні… Нарозповідала своїм. Привезла. А тепер шок. Культурний шок. Потрохи оговтуюся! передріздвяний настрій трохи все згладжує! І неймовірна природа:-) одне небо чого варте! А до національностей- звикайте! Canada is a melting pot:-)) it’s natural:-)
-
Ох, не та ты уже Аллуся! Не та! Так что радуйтесь, молодые! Потому что у вас жизнь кипит. Я помню себя молодую, красивую, модную, современную, без тонны косметики и проблем со здоровьем! Все мышцы в норме, кости не хрустят, по сравнению со стариками. Я тогда всем говорила, что ничего со мной не изменится за 20 лет в развитии. И так и было! Такие гулянки и веселье, время, которое я проводила в молодости не могла до теперь найти нигде. Всем хвасталась. А теперь в шоке. Просто в шоке. Мне уже Н лет. Понемногу прихожу в себя.