Ми тут лахи всі свої наживні продаємо бо квартиру знімаємо ..виставили 2 дзеркала , дзеркала в ідеальному стані і ціни на них ну смішну поставили.
Пише мадам чоловіку " ой давно хотіла і тут таке дзеркало як мріяла , жалко тільки що ніяк забрати " . Чоловік каже " Та воно не важке , можно обережно на трамваї" і та щось нити почала " як я його донесу бо не удобно і бла бла ".. Чоловік питає у мене " як думаєш може допомогти бо мабуть людина не багата , жалко " .
Я кажу " Тамер , вона турчанка, у неї є знайомі і тим паче воно копійки стоє + це не річ першої необхідності щоб допомогати таким бідним людям"
Короче в результаті чоловік культурно відмовив а вона в кінці в наглу " взагалі то ви написали що доставка безкоштовна і взагалі ви такий безсердечний не захотіли бідній жінці допомогти " 🤯🤯🤯 , чоловік попросив скриншот де написано що доставка безкоштовна але вона пропала .😅
Оці всі інформаційні попрошайки не тупі , вони просто шукають лохів які всю інформацію сиділи вивчали а потім готову положать їм в рот і коли їм відмовляєш то вони ще й наїжають .