Ждуны CUAET Общалка
-
ваще в укр языке есть такое слово, но точно не в этом значение... сцуко. тут не розрiшення надо, тут надо в рабство)) и день чтоб начинался с 1000 раз написанного от руки слова дозвiл
-
Дозволення
-
Если фамилия не Говнова, я б не менял вообще🤣
-
Вопрос девушкам таки когда либо менявшим фамилию: эта вся дрочь с заменой документов всех по образованию, права, лицензии, регистрации и тд она того потом стоила?))
-
а я думал для 15летнего....а тут оказуется для маленького ребенка....ну я хуй знает
-
Дівчата, допоможіть може хтось знає чи продає/віддає коляску дуже треба, для маленької дитини.
-
А як тоді доказати людям, що ти заміжня?
-
это двойная дрочка. сначала все поменять. потом после развода опять все поменять.
-
Я б теж змінила прізвище, але по причині, щоб коротше було і однаково звучало і в мене, і в чоловіка (закінчення -ська і -ський)
-
нет*
-
велкам ту польский котел zezwolenie na prace по-украински - дозвiл дозволення - не такого слова
-
Вот что квадратные метры животворящие делают 😆
-
В мене одна знайома виходила 2 рази заміж, обидва рази змінювала прізвище, потім змінила на дівоче, тоді стикнулася з документами на квартиру і вирішила взяти назад прізвище першого чоловіка 😃
-
Знайомі які розлучені не міняли фамілію назад на дівочу ) навіть та яка не має дітей. Так що походу воно того не вартує, перший раз міняють чисто тому що ще ватка в голові
-
А нахіба?)
-
Ага , знаю я таку яка вже 3 рази за 5 років прізвище міняла 😅😅😅
-
Да мне вообще всегда было похер на этот язiк
-
Ну знаю и шо??
-
это ты про меня?)))
-
Еще один мовнюк ебаный