Ждуны CUAET Общалка
-
Где отслеживать трекинг паспорта ? Скиньте ссылку пожалуйста 🫶🏻
-
Ещё не дошло до: «не поставлю галочку, что хочу работать и получу визу на 10 лет вместо 3, до конца марта всё равно пермиты раздают направо и налево)))» Теперь «лишним не будет» выдаёт вот такие перлы)))
-
Чому тут в нахві візи пише,що це на «дозвіл на роботу» і наче CUAET вказувала,типу як екстренна поїздка але коли запропоновано було ще й додатково дозвіл на роботу то там теж галочку поставила,лишньою не буде але чому тепер головної причиною візи є «дозвіл на роботу»?
-
Ребят, а тут есть те кто отправлял паспорт на вклейку из Израиля?
-
угу, знаю еще приколы, подруга с мужем выехали еще за месяц до войны, поехали на шри-ланку пожить. весной вернулись в Польшу и она поехала в Украину за машиной мужа. Наши пропустили легко, а польские пограничники докапывались почему муж не возвращается и не идёт воевать, а перевозит тачку в Польшу🫠
-
Можливо, Ольга знає. Чи були якісь зміни в кабінеті окрім апруву.
-
Ще спитаю. Сьогодні від дитини написала в Vac Відню про те, що я отримала візу, а вона ще ні. І паспорт відправлений в офіс по рекомендації офіцера. Але днями помітила в кабінеті, що в анкеті дитини як основний кандидат написана я. Чи так має бути? Хто знає? Бо вони через годину прислали два листи про те, що все що ми до них пишемо - не має впливу на рішення і в них дуже багато роботи. А ще сказали паспорт не приносити, а відправляти - Відень. 🙄 І жодної інфи про моє прізвище в ії кабінеті.