Ждуны CUAET Общалка
-
Я б краще в Україні жила, тільки у нас дітей народжувать страшно 😬
-
Ну мабуть людям спочатку треба пожити і зрозуміти чи воно їм потрібне
-
і це мінусувати тих хто отримує канадську візу тільки для того щоб отримати 3к доларів та тих хто робить візу щоб втекти до штатів
-
мені цікаво скільки людей з усіх хто подався захочуть отримати пр та назажди залишитись в канаді?🤔
-
Дивилася відео про Манітобу. Хлопець приїхав в кінці квітня. Картина маслом. Сніг в ліце та вітер))) Взагалі Монітоба доволі сувора за климатом. Я жила в таких умовах кілька років , це права жестяк для тих , хто їде з теплих місць)
-
Я не могу преподавать инглиш детям,которые его лучше меня знают😁Там немного другая система и нужно отучиться пару лет,взять более востребованные предметы и тогда через 5 лет за будет около 70-80 к.Для меня прекрасно.Более того,я даже воспитателем в детский сад не пойду со старта.Хотя эта профессия не регулируется.
-
Я себе к 30 нашла 😅
-
При чем тут я?Я себе уже все почитала и так как у меня нет 100к и чтобы не стоять посреди прекрасного Ванкувера с голой задницей через пару месяцев,ещё и с собакой на шее,я поеду в Виннипег.В Ванкувер съезжу через год,когда решу проблемы хотя-бы с номинацией😁