Ждуны CUAET Общалка
-
Ту мач найс
-
Сразу видно шо наши,молодцы ребята,продолжайте в том же духе
-
Я так же само написал в комментариях,пусть подаются,в чём проблема
-
Помогу подтянуть РАЗГОВОРНЫЙ АНГЛИЙСКИЙ, понять СТРУКТУРУ предложений и выучить ВРЕМЕНА, которые вам пригодятся в повседневной коммуникации. Беру учеников с уровнем begginer (A1-A2), подростки или взрослые. Мне 15 лет, свободно владею разговорным английским на уровне B2. Живу в районе Londonderry, уроки провожу у себя дома. Индивидуальные уроки 20 сad в час. Все вопросы в личку🌸
-
Напиши им что можно ж
-
Всім привіт. Вирішив подати також документи на візу. Але там відразу написано що відкривають її до того моменту допоки не буде безпечно повернутись в Україну. Можливо хтось знає більше інформації?
-
Якраз там і вичитав. Але всі подаються масово (деякі знайомі в тому числі чоловіки) тому і вирішив запитати у людей які більше в цьому можливо розбираються або чули про це
-
Панове, хеллоу) Сорян якщо тупі питання, але трохи гублюсь при самостійному розбиранні з цим всім ділом, групу найшов через пошук Ситуація така - анкету фінально заповнив в червні, тільки зараз помітив листа в кабінеті про здачу біометрії (тоді його ще не було, а нотіфікейшнів нових не приходило, походу буквально за кілька годин треба було ще раз перевірити) Зареєструвався через пошту на біометрію на Київ, прийшов лист, що в Києві реєструють в чергу біля 4 тижнів, у Львові ж - 1-2 робочих дня Хочу заповнити реквест на подовження терміну (бо не впевнений, що встигну до Львова доїхати), і от вперся в таку проблему: Я тупо не розумію де подивитись який реально офіс обробляє апплікейшн та який тут правильно обирати? Бо цілком припускаю, що саме куает можуть же і не в нас обробляти Хто що може підказати? Бо навіть не сильно уявляю за якими саме ключовими словами робити пошук по чату саме за такий сценарій. По факту зараз дедлайн 19 липня, і якщо запишуть на кінець місяця, то, походу, пролітаємо, якщо ж не подовжити дедлайн.