Ждуны CUAET Общалка
-
Я одна думала, що вклейка візи займає до 6 тижнів від дати відправки? Відправила паспорт 17.11 до Варшави, був доставлений 21.11 Я і рахувала від 21.11 Перший трек прийшов 02.12 Другий та третій - 06.12 Тільки що телефонувала з приводу четвертого треку, мені сказали, що 6 тижнів рахується від 06.12 і що тільки з цієї дати мій паспорт на опрацюванні. Думала вже три тижні з 6 пройшло, а виявляється що 1(
-
-
Вітаю шановні друзі. Відправили паспорти на вклейку і приблизно два тижні не було ніякої відповіді, і ось тато дзвонив на гарячу лінію і там сказали що наші паспорти типу вийшли з візового центру(я так розумію що їх відправили назад) хоча ми не оплачували зворотню доставку, і нам навіть не приходило підтвердження що вони отримали наш паспорт і про те що відправили. І наразі немає ніяких посилок. Відправляли у Варшаві. Чи були у когось схожі ситуації? І де шукати паспорти?
-
Це вже незалежно вiд мiсця куди ïдеш, як на мене
-
Ми зараз очікуємо на паспорт чоловіка,з моїм було все швидше 14листопада відправили 16листопада отримала в руки DPD
-
З якої дати ви очікуєте? Ми з 09.12 Чи це норм по Польші 4робочих дня,переживаємо щоб не згубився😭