Ждуны CUAET Общалка
-
Как это сделать?
-
А где записываться ?
-
Ребят привет, пришло письмо что б забирать паспорта, скажите нужно что-то с собой взять в визовый?
-
Нам з чоловіком реквест за 15 днів прийшов, але це було у травні
-
У дитини свій паспорт чи у вашому?
-
А дитині?
-
По результату обов'язково відпишуся)
-
Також такоі думки, вже сьогодні переклад буде у мене, звичайно додам... але 5 міс це так довго, я вже готова була на все, а ви скільки очікували? Паспорт вже в vfs 30.11 повернули...
-
Чушь собачья, хуйни всякой понапишут долбоебы особо одаренные, а люди верят. Не верьте долбоебам. Приходят реквесты на детей любого возраста. Если очень надо, то буду дома, открою компуктер и покажу вам реквест на ребёнка 1.5 года. Перевод свидетельства делайте, тк даже если виза вклеена, то посольство может просто не возвращать паспорт обратно в визовый центр, пока не получит от вас требуемые документы. Да и в любом случае, с высокой долей вероятности, вам этот перевод ещё пригодится, так что не жмите 60 баксов и переводите. В Канаде вам будет сильно сложнее найти переводчика с польского, даже если вам и удастся как-то проскочить и получить визу на киндера без перевода.
-
Непотрібно дякую, син народився в Польщі, тому так
-
Ціна перекладу присяжного Pl-EN в Варшаві 270 зл, тут мама притупила, признаю🤦♀️, пожинаю плоди тепер
-
Йшов 5 місяць а дитяча заявка без розгляду... нам відкрили і вклеїли на 6 тиж... от і почалися шукати всі хитрожопі шляхи вклейки... як би це не звучало🤷♀️причому інфо що дітям до 2 р не треба реквесту( його просто фізично не надішлють на портал) дізналася вже у жовтні з груп в соц мережах від інших таких хитрожопих... ще й 4 різні оператор vfs підтвердили зо це так... просто дивно чому така важлива для заявників інфо не подавалася на вседоступний огляд... і нюансів я впевнена багато... тому любі учасники діліться досвідом... для цього і творені такі групи. Дякую