Ждуны CUAET Общалка
-
Теж саме .. Зустрічаємось кави випити,поговорити про щось і сижу два часа слухаю ниття ,тупе ниття Ой яке життя важке ( то якщо канадці) Якщо українці - війна і все що з нею зв'язан Як будто світ закінчився на 3 темах Погода,війна , і " емоційне вигорання" ( то мені канадець сказав ,що відчуває емоційне вигорання,і полетів в Вегас на 2 тижні ) пздц вигорання Ой фуу Розійшлась я Всім привіт 😁
-
Почти тоже самое. В разговорах вне работы ( Парти или барбекю) большие паузы. Реально говорить не о чем...
-
Тому що немає спільних тем для спілкування Спільних в тому розумінні що цікавих двом сторонам Я тут 2 роки У мене є знайомі канадці Деякі рахують мене другом І якщо чесно навіть в неформальній обстановці,не на роботі Окрім проблем,погоди і всякої фігні , здебільшого з ними немає про що говорити Особисто мені не цікаво про те що вони говорять Типу обговорення фільму ,погоди і тд З одним музику можна обговорити ,але на тому далеко не виїдеш Взагалі немає бажання спілкуватися тут ні з канадцями ні з українцями Мій собака кращий співрозмовник ! Одні йобнулись на війні ( патріоти,псевдопатріоти, проросійські підстилки),інші на хуйні А адекватних залишились одиниці
-
Не с украинцами у меня другие темы. Войну не обсуждаем. Рыбалка ПР Холидей Инн и бытовые вопросы.а во с канадцами не идёт даже о той же рыбалке или походах на которых они помешаны...
-
Крч висновок один з 3 виходами: або падати до їх рівня ,або шукати співрозмовників на твоєму рівні І моє улюблене ,пішло все лісом і одному добре ,а якщо додати ще хоч одну споріднену душу ( 🪷) ,то взагалі нафіг ніхто не треба☺️ Крч всім добра і адекватного і цікавого оточення!)
-
А ну точно ПР як без того Окей їдем на озеро посидіти біля костра,чайку випити чи шо там Про шо вони в більшості говорять? Правильно Про війну ,ПР або обсуждають патріотів і псевдо Ну звіздец 🙄 І їдеш бо думаєш ,та що вдома сидіти,а там блть не цікавіше А канадці починають про хайк а закінчують душевною історією кохання проблем і бла бла бла