Ждуны CUAET Общалка
-
Блин, а косерн форм надо оригинал? Суть в том что я курьером отправлю с Киева паспорт на вклейку потому в руки в Варшаве не дам доверенность 🙈 лицо живёт недалеко и может забрать лично, зачем мне 120 злотых платить ...
-
-
Вена
-
это я уже ищу любую зацепку😂
-
Здравствуйте, а забирать паспорт с визой может доверенное лицо? Или доверенность даёт право только чтоб виз центр внутри Польши доставил из рук курьера моему доверенному лицу?
-
Мы через агенство передавали. Точно не подскажу, но я спрашивала девушку, и если не ошибаюсь, они пишут на конверте имя с фамилией
-
Якщо прямо дуже правильно: вам треба подати онлайн декларацію в Україні, що у вас є готівка. Далі можете роздрукувати свою декларацію і тримати її завжди при перевірці (і перекласти на англійську). Якщо ви продали щось і отримали цю готівку, то можна без декларації, а лише договір купівлі-продажу. Далі йдете на червоний коридор після прильоту. Там вже розбираєтесь з митниками Канади, заповнюєте їх декларацію. Можливо буде й таке, що вам треба заплатити податок і в Україні, і в Канаді за ці ж самі гроші- але я не впевнена за це. Між Україною і ЄС діє закон про неможливість подвійного оподаткування; можливо в України з Канадою теж є такий закон. Інший варіант, як воно може відбутись фактично: Ви можете не декларувати цих коштів в Україні, бо канадські митники не перевіряють легальність заробітку в Україні, а лише скільки ви ввозите у їх державу. Тому можете не перейматись деклараціями, лише підтвердження з банку, що ви зняли готівку у певній квоті, і формулювати це як «заощадження». Далі митники порахують ваш податок, видають вам підтвердження і все :)
-
а вы что-то указывали на конверте? а то мужчина с визового центра сказал ничего не писать, я теперь думаю может они нас идентифицировать не могут) тоже 10.10 закидывали, пока тишина вообще
-
У нас вчера было такое сообщение. Сегодня уже has been received and is under process at the IRCC. Вена, 10.10 забросили в ящик.
-
💚Здравствуйте, подскажите пожалуйста, паспорта получили статус "has been dispatched to the IRCC office ... for processing". Прошло уже 9 дней и статус не меняется, а на сколько я понимаю, там ещё три шага, которые паспорта должны пройти. Может кто-то знает сколько времени (особенно в Риме) обычно занимает вклейка? Или сколько времени занимает обычно каждый из этих шагов? Может стоит им написать и спросить все ли нормально? Заранее благодарю 💚
-
Вам треба декларувати кошти, інакше можете попасти під статтю. Раз на раз не приходиться. Самі знаєте правила. Одна людина не задекларує і прикордонники не перевірять, а іншу перевірять. А далі вам гірше. Відповідальність тільки на вас самих. Зараз ви в чаті питаєте як порушити закон.