Ждуны CUAET Общалка
-
ПІШОХІД ЗДІЙСНИВ РУХ НА ПІШОХОДА, АЛЕ ВОДІЙ БУВ ТВЕРЕЗИЙ. ЩО МЕЛИТЬ НАЧАЛЬНИК УПП ТЕРНОПОЛЯ? www.facebook.com/100088988964272/posts/129059300070368/
-
Добрий день. Підкажіть, будьласка хто в Канаді. А саме в провінції Квебек. Чи можна оформлювати якусь щомісячну допомогу поки я вчу французську, поки я не роблю ніде. Бо я чула від деяких українців, що якщо ви живете на допомогу, то потім не дадуть PR. Підкажіть хто знає, будь ласка.
-
В Канаді банально не вижити на допомогу. Це не Німеччина. Плюс, спочатку PR, потім соц гарантії. До моменту отримання PR - ви робітник чи турист з робочою візою і країна нічого не винна вам в плані соціальних зобов'язань
-
Я в Республіці Молдова 😂
-
Ні, допомоги на отримання PR не впливають. Впливає знання мови, стаж та відповідність критеріям програми провінції
-
Не повинна, але я сумніваюсь в наявності такої допомоги)
-
Взагалі, на оф сайті є опис всіх програм еміграції для кожної з провінцій і є декілька шляхів отримання PR. Якщо ви визначилися зі шляхом отримання PR та програмою, там можна прочитати всі вимоги, стосовно стажу роботи, рівня знання мови, список професій та інше
-
Да цепью . И 3 гола выежать за пределы Торонто то нельзя.сразу депортация в Онтарио))