Ждуны CUAET Общалка
-
Шел третий день детской дискотеки…. Одни и те же песни…. Даже бармены поют и повторяют за аниматорами🙈😂
-
Человек в теме :) не первый день с нами 😬
-
Та капец Фу какие мы :)
-
Вот это 😂😂😂
-
Возле фудбанка цинкуй движ,там много украинцев можно найти
-
Всім привіт! Хтось продовжував свій паспорт в Едмонтоні або можливо виготовляв новий? Дуже потрібна інформація з приводу того чи можу я приїхати туди без запису так як на сайті вже 3 місяці пише, що там черга спрлбуйте пізніше, а я вже 3 місяця кожен день з ранку і вечером провіряю
-
В Торонто свои приколы)
-
Доброго дня. Потрібен асистент для дитини (хлопчик 6 років з невеликим відставанням в розвитку) в дейкері з 8:00 до 17:00. Обов'язок дуже простий - якщо дитина починає "буянити" то виводити з дейкеру / кімнати щоб побув на самоті 10-15 хв - 100% сам заспокоїться та буде просити вибачення. Доставка в / з дейкеру за мій рахунок. Робота з 16 July до кінця серпня. Англійська може бути рівня нуль - єдине важливо розуміти слово help. Оплата 50 долл в день не тому що жадібність а тому що це максимум що можу дозволити (працюємо з дружиною практично на мін).
-
Почему на улицу? В коробку и под мост. Но это с бомжами договариваться надо. Можно ещё в аэропорту Торонто жить
-
Он дурак или прикалывается??