Ждуны CUAET Общалка
-
Та я не заморачивался. Просто оператора менял с сохранением номера и увидел, что показывает 5G индикатор, ну и замерил ради интереса. В итоге оключил 5G, заряд чуть медленней тает.
-
Сейчас почти однох#йственно
-
Страфиствуйтэ, я усбекский вирюс. Па причина ужасный бедность моей создателя и низкий уровне развитиё технология в наша страна я не способин причинять какая-либа уред Вашей компютеру. Поэтому ощень прашу Уас, пажальста, сами сатрите какая-нибут важная для Уас файлу, а патом разашлиты миня па почьта другой адрисатам. Зарания благадарная за панимании и сатрудничесва.
-
Він продається не будь-кому за цією ціною: новоприбулим українцям і людям з низьким доходом. Вона немає права його продавати або передаровувати. Це якби хтось продавав своє парковочне місце для інваліда не інваліду. Чи продавав ліки, які він отримав безкоштовно від держави.За 15$ людина готова створювати проблеми іншому українцю, і ляпнути ще жирну пляму на нашу репутацію - браво.
-
-
Людина, яка його купила, мала змогу купити цей чортів квиток виключно за рахунок того, що вона приїхала по програмі КУАЕТ. Я теж по цій програмі, але не новоприбула, в Канаді вже рік і 4 місяці і мені було відмовлено в тому квитку, бо в мене дохід на 50 доларів більше, ніж гранична межа. А зараз я без роботи, тільки переїхала в Альберту і потребувала цей дешевий проїзний, як людина з низьким доходом. А це "чудо" його продає. Такі ж умільці в провінції Нью-Браунсвік продавали на Каджіджі свої проїзні, яке їм місто видало абсолютно безкоштовно. І таких об'яв було не одна, і не дві. Через деякий час квитки взагалі перестали роздавати, і люди, які дійсно їх потребували, бо без машин, лишилися з носом. Одні продають проїзні, інші продають меблі, які їм безкоштовно задонатили канадці, хтось намагається перевести в готівку свої стоматологічні бенефіти. Що далі? Будете продавати їжу з фудбанку? А потім ці "українці" кажуть, яка в нас гидотна корумпована країна і коли всі депутати нажруться? Серйозно?
-
А утром было 30