CUAET Канада - питання/відповіді
-
Транзитна віза була потрібна?
-
Доброго ранку Чи хтось летів в Канаду з пересадкою в Лондоні, цікаво чи трнанзитна віза була потрібна?
-
Доброго дня.Здається кімната на Richmond бажано для дівчини тільки з статусом і порядної.(може бути студентка). Ціна 800 $.
-
Летів не потрібно.
-
Продам
-
Добрий день,чи хтось летить найближчим часом до Торонто з Варшави?Чи могли б ви передати ліки за винагороду?Деталі в приват.
-
В VFS
-
Здравствуйте, может быть кто-то подскажет, как быть? Я в разводе, у меня есть ребенок от первого брака, но сейчас я в гражданском браке, и хочу полететь в Канаду с гражданским мужем, мне в семейное положение писать гражданский брак, то есть я не указываю то, что я в разводе и не загружаю свидетельство о разводе или это нужно? И у моего гражданского мужа еще действующий брак по документам, но опять таки мы хотим поехать, как семья. Ему нужно указывать, что он женат или указывать гражданский брак со мной? И нужно ли будет загружать свидетельство о браке?
-
Это уже к юристу,слишком у вас все непросто.
-
Доброго дня мене теж таке питання ,хто летить до Торонто через Варшаву,потрібно речі передати
-
Доброго дня! Шукаю кімнату для себе, можна на підселення до дівчини. Шкідливих звичок немаю, працюю! Бюджет не великий, кімнату в місяць за 600-900 Цікавлять варіанти і без меблів і з меблями Норт-Йорк! Будь-ласка , прошу допомогти 🙏🏻 Оплатити за два-три місяці зможу.