Українці в Канаді_Canada
-
🤯😬😔🙄
-
Ми здавали біометрію в Берліні, на другий день, після запрошення! Біометрію здали 30.05, запрошення на вклейку візи ще чекаємо((
-
У кого е досвід подачі на біометрію в Берліні чи в Мадриді? Де швидше розглядають справу? Дякую!
-
Підкажіть будьласка якусь інфо нарахунок міграційних програм до альберти?дякую
-
СМС были 11.08 и 12.08, уже вчера забрали
-
Можно одному на всю семью Родители и опекуны могут подать одно заявление на себя, супруга/супругу и иждивенцев. Выплаты будут осуществляться путем прямого депозита, поэтому потенциальным заявителям потребуется банковский счет в канадском финансовом учреждении, название которого должно совпадать с названием документа о статусе временного резидента взрослого (разрешение на работу, разрешение на учебу, разрешение на временное проживание или запись о посещении).
-
В сохранённых на верху
-
А де зараз в Польщі , конкретно у Варшаві можна зробити вакцину ? Підкажіть якщо знаєте
-
Чи можу я тут додати членів сім'ї?,якщо сама вже здала біометрію?
-
Допоможіть будь-ласка...
-
Сроки от терапевта не очень котируются тут) В Европе и тут есть правило- вакцина действительна пол года. Единственное что если у вас после третьей прошло пол года, то вот четвёртую они пока не делают (за исключением особых групп риска)
-
Подскажите пожалуйста, в последнее время кто сколько ждал смс от визового в Варшаве, что паспорт с вклеенной визой у них? 12.08 пришла смс от vfs, что они уже отправили в визовый, каждый день им звоню говорят ещё нету. Поделитесь пожалуйста опытом.
-
Добрий вечір цікавить питання на рахунок вакцини. Я вакцинований модерною. Повна вакцинація була минулого року у вересні місяці..після цього я зробив у терапевта роздруківки і там вказано що вона дійсна рік. Тобто теж до вересня. Але у грудні 2021 у програмі дія відбулись оновлення і стало відомо що вакцина дійсна да червня 2022.. Питання. Мені потрібно ще раз вакцинуватись ? Чи буде достатньо і цієї вакцини яку я маю у завіреному А4 листі від терапевта до вересня 2022 ?