Українці в Канаді_Canada
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, в нас не було закордонних паспортів, тому оформили одноразовий проїзд, там є віза, але поки чекали (2 місяці) почали оформлювати паспорти, нам тепер потрібно ще раз отримувати візу (вкеювати в паспорти) чи можна їхати за тими візами, які вже отримали? Ще одне, візу нам вклеїли на півроку, як її продовжувати?
-
Обов‘язково потрібно розпічатку дозволу на роботу яку отримали, згідно її видають в аерпорті
-
Підкажуть який саме тест ПЦР потрібно робити, бо у Польщі мені видає їх 3 різних
-
Any student from Ukraine who got effected from war. Want to continue his studies at Canadian university. Anyone got admission or any requirements for them.
-
Kindly any student here. Who can help me with some questions.
-
Good afternoon everyone.
-
Є ще можливість попасти в группу?
-
Статусу не треба , потрібен витяг що дитина записана зі слів мати , а переклад свідоцтва про народження всерівно треба мати , паспорт дитини не дає підтвердження що ви її мама .
-
наскільки мені розповили - підтверджує відповідний університет в Канаді, він відправляє запит до Вашого університету стосовно програми по вашому курсу, по кожній відповідності ви отримуєте бали, ті навчальні програми які не були у вас на курсі, але викладаються у Канаді ви повинні досдати та набрати відповідну кількість балів. Після цього вам надають підтвердження диплому. Складність може виникнути на етапі комунікації з Вишем в Україні, тому що не всі відділи зараз працюють і може бути велика затримка. Самостійно ви передати програму не можете, передавати повинен університет у якому отримували диплом. Це так мені розповіли, я взагалі ще не пробувала проходити цю процедуру.
-
У кого е досвід подачі на біометрію в Берліні чи в Мадриді? Де швидше розглядають справу? Дякую!
-
Здравствуйте! У кого нибудь есть опыт подачи дипломов на оценку в Канаде из Польши или Европы? Можно устроиться на работу по профилю с учётом того, что результат придёт через пару месяцев? Буду благодарна если дадите какие нибудь наводки. Рассматриваем Онтарио. Специальность - молекулярная биология, химия
-
Доброго дня, підскажіть будь-ласка якщо я лечу в Канаду з дітьми як мати одиначка які документи на дітей мені потрібно мати з собою ( є витяг але не перекладений на анг) дякую