Українці в Канаді_Canada
-
наскільки мені розповили - підтверджує відповідний університет в Канаді, він відправляє запит до Вашого університету стосовно програми по вашому курсу, по кожній відповідності ви отримуєте бали, ті навчальні програми які не були у вас на курсі, але викладаються у Канаді ви повинні досдати та набрати відповідну кількість балів. Після цього вам надають підтвердження диплому. Складність може виникнути на етапі комунікації з Вишем в Україні, тому що не всі відділи зараз працюють і може бути велика затримка. Самостійно ви передати програму не можете, передавати повинен університет у якому отримували диплом. Це так мені розповіли, я взагалі ще не пробувала проходити цю процедуру.
-
У кого е досвід подачі на біометрію в Берліні чи в Мадриді? Де швидше розглядають справу? Дякую!
-
Здравствуйте! У кого нибудь есть опыт подачи дипломов на оценку в Канаде из Польши или Европы? Можно устроиться на работу по профилю с учётом того, что результат придёт через пару месяцев? Буду благодарна если дадите какие нибудь наводки. Рассматриваем Онтарио. Специальность - молекулярная биология, химия
-
Доброго дня, підскажіть будь-ласка якщо я лечу в Канаду з дітьми як мати одиначка які документи на дітей мені потрібно мати з собою ( є витяг але не перекладений на анг) дякую
-
Підкажіть будьласка якщо візу отримала але не заповнювала на ворк перміт, то чи можна оформити по прильоту
-
Я вибачаюсь , я просто по звичці їх назвала органами опіки . Орган опіки та служба у справах дітей це одна і та сама організація . ☺️ Сподіваюсь вам все вдасться 🙏🏻
-
Ви маєте можливість подати у суд , вам суд може видати дозвіл на виїзд дитини . Потрібен тільки дозвіл , органи опіки його не можуть надати , тільки батько або суддя .
-
Привіт! Підкажіть будьласка в кого був досвід відправки техніці з Канади до України міст-експресом? Телефон, ноутбук, тощо. Ви змогли відправити літаком?Якщо так, то які були умови? За номером телефону на сайті не відповідають((
-
Добрый день,подскажите может у кого была такая ситуация пришел запрос на вклейку мультивизы но отправить попросили в Лондон,хотя биометрия была в Варшаве,и указывала что живу сейчас в Варшаве. Может отправить в Варшаву можно ?Боюсь что в Лондон займет слишком много времени
-
Також така сама ситуація хочу знати