Українці в Канаді_Canada
-
А який вік дитини вашої ?
-
Такій маленькій дитині паспорт роблять?
-
Доброе утро! Скажите пожалуйста, после биометрии сколько вам пришлось ждать приглашения на вклейку ?
-
Доброго ранку. Ми як заповняли , то дитина була вклеєна мені в паспорт ,так як народжувала не в Україні. Тепер я на Україні і роблю дитині новий паспорт , то на вклейку візи буду відправляти новий , так як віза прийшла лише два дні назад чекали 2,5 місяці на дитину , то в листі буду вказувати причину вклейки в новий паспорт
-
Дякую за інформацію)
-
Доброго ранку друзі, таке питання мене хвилює чи є нормою чикати на візу 2 місяця від подачі біометрії ? При чому друзям яким я помагав після заповнення своєї візи прийшло за місяць???
-
Доброго ранку!Підскажіть будь ласка для новонародженої дитини як з документами ?Ми отримали візи які чекали разом із біометрику 5 місяців…тепер окремо на дитину потрібно заповняти знову ?чи вписується дитя в батьківський паспорт і це вдосталь?
-
Да, я тоже так думаю ) Была бы мультивиза, неизвестно когда бы поехала 😉
-
Подскажите, пожалуйста, если у ребёнка нет паспорта, его фото вклеяно в паспорт мамы и виза там вклеяна, то при заполнении ArriveCan что указывать? Паспорт мамы или свидетельство о рождении? Благодарю за помощь
-
Доброго вечора ..підкажете будь ласка ..якщо я вже здала біометрію ,можливо додати до моєї форми членів сім'ї?Чи тепер їм треба реєструватися окремо?
-
Дякую
-
Доброї ночі🌸 Підскажіть будь-ласка де швидше зробити біометрію? В якому місті (країні ) . Закордоном є черги в візові центри?
-
Дозвіл потрібний тільки для перетину українського кордону, і то на час дії воєнного стану дана вимога відсутня. Але, якщо є можливість взяти такий дозвіл- не завадить, але вказати в ньому окремим пунктом ще дозвіл на оформлення документів на території Канади. Це потрібно буде якщо раптом в дитини закінчиться термін дії паспорта, чи оформлення нового паспорта
-
Доброго вечора, є дуже сильний спеціаліст в мебелі - проектування, виробництво, монтаж, чпу, креслення. Це все для нього дуже просто. Підскажіть, куди цому їхати, щоб реалізуватися, може на перший час йти просто, але де скупчення компаній в тій сфері в Канаді?