Українці в Канаді_Canada
-
14 дней
-
1 или 2 дня сидеть только? Не паняла?
-
Доброго дня! Як ви для дітей 4-10 років) заповняли пункт,що хочуть працювати чи гостьова віза ? Дякую.
-
Дякую
-
Читала в других группах,что вы сидите карантин за свой счёт. Поэтому наверное вам решать за 1 или 2 оплачивать себе проживание
-
Здравствуйте, кто-то сдавал биометрию в Риме? Долго ждать визу? Мы сдали биометрию 30 июня,но до сих пор тишина,где-то можно проверить прошли мы по программе или нет,чтобы понимать, что нам делать дальше.
-
Мої діти ще два тижня тому записались на 10 вересня у Львів
-
Скиньте, будь ласка , посилання
-
Цікаво, в мене не питали переклад документів, тількі дозвіл батька, візу нам дали ще на початку травня
-
Це не вимагають взагалі
-
Логічно, що обоє будете на карантині
-
Тут можна ділитись тільки безкоштовними послугами. Якщо це реклама для отримання доходу, то будемо видаляти
-
Добрый день , кто может подсказать , если у девушки есть сертификат вакцинации , а у меня нет, мне нужно будет сидеть 14 дней карантина , она тоже будет со мной сидеть так же на изоляции ?
-
Моя донька не давала ніяких виписок і візу отримала
-
Я здавала 9 червня в Тбілісі і ще відповіді немає
-
Спасибо за информацию, не знала.
-
Сдали биометрию в Стамбуле 13.04 , фоилы пришли 26.05. Вклейка не менее месяца занимает в Турции, у большинства. Но сейчас сроки увеличились.
-
Я не маю точної відповіді, це вже на ваш розсуд, але наскільки я прочитав і подивився поради - то для CUAET це не критично
-
Одні знайомі надали цю довідку , інші- ні. І тим і другім візу відкрили. Може ще хтось відповість , крім мене.
-
У розділі де треба заливати скани документів також просять і виписку з рахунку особи яка буде мене забезпечувати(тобто мою виписку)
6 Feb 2023, 05:14
10491/18661
20 Apr 2024, 20:50