Українці в Канаді_Canada
-
Вітаю!Можливо ,хтось ще в Україні(бажано в Західній), буде летіти в Саскатчеван та може взяти для мене упаковку ліків.Напишіть в приват,будь ласка.
-
Оцього я не знаю, бо цим питанням займався чоловік, а мені просто основні тези розповідав. Крім того, то було десь півроку тому, або і більше. Я думаю, що в Google цю інформацію можна знайти. Або дивитися на якихось офіційних сайтах Канади щодо ввозу авто.
-
Дякую! Щодо 2 пункту де я можу прочитати які авто можуть бути ввезені,а які ні!?
-
Ми свого часу цікавилися цим питанням. Але дуже швидко відкинули таку затію, бо: 1. Страшенно дорого це коштує; 2. Не кожну машину можна ввезти в Канаду; 3. Велика ймовірність виникнення проблем, коли захочете в майбутньому її позбутися. Продати не вийде, а для утилізації машину прийдеться вивезти з Канади. Це те, що я пригадую зі всієї тієї інформації, що тоді шукали. Для себе зробили висновок, що набагато вигідніше, простіше і легше продати в Україні свою машину, а в Канаді купити іншу.
-
Добрий день!Чи є хтось хто забирав авто до Канади?Якою компанією скористалися?Скільки коштувало?Які ще документи і оплати будуть в Канаді на авто?Дякую заздалегіть!
-
Колеги потрібна кімната або бейсмент з березня в Торонто або на околиці міста для сімейної пари без дітей .. порядність гарантуєм .
-
🇨🇦Мінімальна оплата праці по провінціях. Окрім оплати праці за годину, ви обов'язково повинні враховувати і прожитковий мінімум. Особливо це стосується іммігрантів. Життя в Канаді досить дороге, і при переїзді важливо обирати провінції з найбільш підходящою економічною ситуацією. Ці цифри не завжди збігаються з реальними потребами громадян. Наприклад: ⚠️У Торонто ця цифра має становити $23,15 CAD. Таку суму необхідно заробляти щонайменше на годину жителям Торонто; ⚠️У Ванкувері прожитковий мінімум вищий, тому годинна ставка має починатися від $24,08 CAD; ⚠️У Вікторії треба заробляти $24,29 CAD за годину, а в канадському Лондоні $18,05 CAD за годину; ⚠️В Оттаві бажано отримувати від $19,60 CAD за годину. При складанні прожиткового мінімуму враховуються ціни та витрати на такі категорії, як житло, їжа, транспорт та догляд за дітьми. Потім вираховується середня сума з урахуванням високошвидкісного доступу до Інтернету та медичних витрат, а також податків.
-
Можу додати лише, що деякі роботодавці вимагають вакцинацію. Це здебільшого, коли ви працюєте серед великої кількості людей (великі готелі, масові заходи, пароми, яхти і т.д. ).
-
Зараз не потрібно, нічого пред'являти!!
-
Привіт) хто знає, щоб в’їхати в Канаду достатньо 2 вакцин(вони вже протерміновані), чи потрібно робити бустер?