Українці в Канаді_Canada
-
доброї ночі! підкажіть будь ласка, хтось робив щеплення у Варшаві, куди звертатися?
-
Так я читав що можуть штраф в 5000 CAD впаяти і це страшно😱 але якщо я правильно зрозумів то якщо по 8 днях здати повторно тест і він негативний то типу можна виходити з карантину(але цю інфу треба уточнити на 100% В мене ще одне запитання, хто вже їхав без вакцини в Канаду, скажіть будь ласка що потрібно заповнити, до кого підходити при приїзді? Можливо хтось уже був у такій ситуації поділіться будь ласка досвідом🙏
-
Так, виглядає що без варіантів)))
-
И все це треба ввести за пів хвилини , а якщо сім’я 4 чоловіка , то це напевно зовсім без шансів .
-
Сьогодні прочитала що за 15 хв. до заповнення анкети треба мати готовими: номер паспорта, дату дії паспорта, номер візи і до якого числа діє, скан паспорта і візи, бо ніби треба їх додати до анкети і дані про вакцинацію) всі дані треба виповнити якнайшвидше)
-
Дякую . Можливо знаєте які документи потрібні при заповненні анкети ?
-
Так, це час по Києв. Але як писали в попередніх повідомленнях, це скоріше лотерея - хто заповнить анкету швидше))) сьогодні в 17.02 вже було без варіантів) наступна «лотерея» через 2 тижні)
-
Так я знаю)...але чи пропустять без проблем на пересадку
-
В 17.00 по якому часу ? По укр ?
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка ,якщо летіти з Англії в Канаду чи можна летіти через Дублін ?
-
Подскажите, пожалуйста, нужно ли переводить документы на английский при подаче заявки? И если да, то должен ли это быть нотариальный перевод?