Українці в Канаді_Canada
-
Шукаю в інтернеті достовірну інформацію про податки, які утримують із зарплати, вони в різних провінціях трохи відрізняються. Важливо, що коли тебе беруть не на постійну роботу, то податки потім сплачуєш сам, це можна робити на початку наступного року або відразу
-
ну просто податки це дуже важливо. Щось саме головне підкреслювати
-
На початку цього чату багато дуже важливих посилань, мабуть всі не можна закріпити 😊
-
Так, на приклад, у Віндзорі, Онтаріо виплати 700 дол на людину протягом 6 місяців від City. Бюрократія є, так мої знайомі чекають ще виплати за травень та червень
-
Рекомендую закріплювати повідомлення. Щоб легше було знаходити
-
Кожна провінція Канади зацікавлена в працівниках. Також всі хотять допомогти українцям у нашій біді вдома , тож у кожній провінції є ще інша допомога, крім урядової (3000 С$). Після приїзду треба поцікавитись місцевою допомогою
-
Про це я пишу в інстаграм instagram.com/canada_start_mila?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Це дуже важливо. Треба пам'ятати, що фін підтримки немає як для біженців в Канаді для українців (одноразова виплата 3000 кан доларів). Тому, будь ласка, все ретельно ізучіть, задавайте питання.
-
Я тут почала вивчати англійську мову, яку ніколи раніше не вчила. Мені вже 40+. Я вже маю постійну роботу. Звичайно, що без мови набагато важче, але можливо все
-
В Канаді все населення країни трохи менше ніж в Україні та таку величезну територію.
-
Дуже важливо пам'ятати, що знання мови дуже важливе. По CUAET віза ви можете піти на безкоштовні курси, якщо є за що жити
-
Страховка на авто може бути більша набагато, якщо водійські права не канадські. Тож треба якнайшвидше здати в Канаді на права. Вище є посилання на посібники та тести по правилах дорожнього руху
-
Магазинів хватает, також продають у супермаркетах. Але ж міста під сонцем хватает всім
-
Так, це правда. Страховка на одного водія приблизно 200 дол в месяц, кажуть, новим водіям і вищче
-
Я тільки трохи більше місяця як в Канаді. Квіти бачила в гарних букетах, а про таку роботу не цікавилась 😊
-
а яка ситуація із флористами, можливо знаєте? Багато квіткових магазинів?
-
В Канаді є близько мільйону потреби в працівниках. Майже в кожній компанії, підприємству є багато вільних вакансій. Потрібні майже всі спеціальності та робітничі професії.
-
Практично все населення Канади має можливість оснастити своє житло сучасною технікою. Майже в усіх будинках великі пральні машини та сушарки, посудомийні машини та інша техніка
-
Більша частина канадців має особистий автомобіль. Тут великі відстані і це дійсно засіб пересування. Після приїзду майже в кожного стає питання про необхідність автомобіля, можливо в оренду.
-
Канада відрізняється від Європи: тут майже 70 % канадців проживають у приватних будинках. І це немає значення велике це місто чи маленьке. В більшості міст ви тут не побачите величних центрів міст та центральних площ.
6 Feb 2023, 05:14
10913/18661
20 Apr 2024, 20:50