Українці в Канаді_Canada
-
Подскажите , кто все еще пользовался укр.водафоном в Канаде ? Все , больше роуминг не работает по норм цене ? Только 50 грн в день ? Больше никаких вариантов ? 😢
-
Христос раждається! Вітаю всіх зі Старим Новим роком! Дорогі українці! Звертаюсь до вас з проханням. Моєї дружини рідний брат зараз знаходиться на фронті під Бахмутом. Він служить у125 бригаді 215 батальйон 1 стрілецька рота. Їм дуже необхідний тепловізор- Cyclops335, яких завжди бракує, а також шкарпетки з підігрівом, інший термоодяг, оскільки зараз є морози і хлопці в окопах відморожують собі ноги. Якщо ваша ласка поможіть зібрати кошти на неохідні речі, хто скільки зможе. Це ваш вклад у нашу спільну перемогу! Наразі є лише гривнева картка на ім'я Солдак Мар'яна 5167 8032 1633 3307." Борітеся – поборете, Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая!" Т. Г. Шевченко.
-
Не можете и по записи!!! Только почтой!!!! Мой муж был записан на 13 декабря, приехал в в Варшаве сказали что теперь только почтой, он был записан распечатал письмо)) в итоге искал рядом в Варшаве отделение и отправил почтой. Получать паспорт теперь нужно обязательно записываться.
-
Офіційний дилер Канади. Безкоштовна допомога по автотранспорту, страховка Онтаріо GTA, тест g1, автонструктор ! У нас є величезний вибір автомобілів Допомога в отриманні кредиту для людей з будь-якою кредитною історією, а також для новоприбулих 4166241314🇺🇦🇨🇦
-
Я відправляла через посередника в Польщі ( в Варшаві) якщо Вам треба, то можу дати його контакт. Місяць назад за 4 дні вклеїли. Зараз займає десь 2 тижні
-
Привіт! Підкажіть будь ласка чи можливо в Канаді влаштувати на роботу з інвалідністю 2 групи ( по зору) чи є певні заводи, виробництва або міста де працюють такі люди. Буду вдячна за будь яку інформацію.
-
Нет. Ставать нужно по записи. Записи уже давно нет мест. Можно выслать почтой и потом забрать самому или заказать курьера на обратную доставку. Это около 2 месяцев. Можно воспользоваться услугами посредника. но ждать около 2 недель всего паспорт с визой. Надо платить, но ничего не сделаешь. Только такие варианты. Украинцы делают бизнес на всем