Українці в Канаді_Canada
-
Але не хвилюйтеся дуже просто впевнено і уважно їдьте, краще дійсно взяти кілька занять з інструктором, це не справді не так важко як здається. Все буде добре. Будьте впевнені в собі.
-
Доброго ранку. Може це запитання вже було, але я не знайшов відповіді. Якщо на WP буде стояти, як employment location, Манітоба, то чи я зможу працювати в іншій провінції, наприклад, в Нью-Браунсвіку?
-
Всем здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, вкратце на вашем опыте, что нужно для получения защиты в Канаде? Сейчас я и мои 2 несовершеннолетних детей имеем защиту в Финляндии. Спасибо
-
Защиты в Канаде нет. Вам просто дают рабочую визу по упрощенной системе. Вы можете приехать и работать, с этим раньше было сложно
-
И как ее получить? А жилье?
-
Спасибо
-
Жилье дают бесплатно на 2 недели и то это , говорят, только до 31 марта. Как получить визу в интернете написано: как получить визу в Канаду по программе CUAET для украинцев. Там зайдёте, есть анкета, заполняете, отправляете. Все онлайн
-
-
Где его взять?
-
Есть приложение туда нужно войти но там нужен id
-
Подскажите что такое WestJet и что мне делать с этим? Я уже на кассе
-
Привіт!🫡Ми чекаємо тебе в нашому Едмонтон🇨🇦 чаті! Товаришуємо, спілкуємось, обговорюєм важливі життєві теми, знаходимо друзів, а також все що зв’язано з CUAET та подальшою міграцією до Альберти, міста Едмонтон!🇨🇦🇺🇦 t.me/ukredmontonchat Також маємо телеграм канал Едмонтон, де ми лишаємо оголошення про роботу, інструкції по оформленню документів в Едмонтоні, важливі заходи які відбувають в місті, контакти різних людей які полегшують життя (імміграційні адвокати, допомога в перевезенню меблів, тд.тп.) t.me/ukredmonton Instagram❤️ instagram.com/ukr_edmonton
-
В залежності від того яке місто обираєте . Поки ще працює надання житла в готелі і в червоного хреста є карта з грошима для вашого харчування але вони не всім її надають а тільки тим кому вирішать . Тим часом гукаєте житло і подаєтесь на допомогу федеральну і провінційну .
-
Організація (THHC) - The Housing Help Center відкриває свої двері для допомоги кожному українцю в Торонто: Якщо Ви замислюєтеся прилетіти до Канади або вже тут і Вам потрібна допомога в першу чергу з проживанням, роботою, харчуванням, освітою, адаптацією - ми готові і будемо раді надати Вам допомогу. 🏦 •Rent Bank – дає можливість отримати гроші на оренду двох місяців або сплатити заборгованість з оренди. 📊•EEF/LEAP - програма, яка допомагає частково оплатити комунальні послуги. ⚡️•OESP - частково допоможе з оплатою, а саме надасть знижку на рік, до сплати рахунків за електрику безпосередньо на рахунок. Не бійтеся звернутися до нас, ми повністю забезпечені державою і створені для того, щоб допомогти в будь-яких різних ситуаціях. Прошу звертатися до мене в особисті повідомлення або за контактною інформацією: Phone number: +1 416-564-7275 Email: [email protected]