Українці в Канаді_Canada
-
Доброго дня, я практикуючий таролог, пропоную наступний перелік послуг: ♠️ Відповідь на одне питання (експресс розклад): 205 гривень/ 23 злотих/ 5$/ 5€ ❤️ Великий розклад на вибір з запропонованих, або складання розкладу під вашу ситуацію (одна з сфер життя). Дає змогу розглянути ситуацію з різних сторін, задати уточнюючі питання, побачити прогностику на різні періоди: 450 гривень/ 50 злотих/ 11$/ 11€ ♣️ Розклад на всі сфери життя (річний розклад): 895 гривень/ 100 злотих/ 22$/ 22€ ♦️ Розклад ви отримуєте в аудіоформаті. Після прослуховування у вас є можливість задати питання. 📩 Для запису пишіть в пп. #таро
-
А якщо це heets , то так само?
-
Летел с пустыми карманами😂😂 Лучше консультироваться с теми,у кого были деньги)
-
Я також так думала , але щось мені сказали що чули , що 10 000 на сім’ю , чи це не може бути ?
-
Я думаю да,разницы нет Табачные изделия одним словом
-
Привіт всім ! Продаються меблі дивани ,матраци ,ліжка , кухонні столи , телевізори тумбочки , тостори , чайники ,настільні лампи та багато іншого не нове але у відмінному стані меблів дуже багато 40 квартир , самовивіз локація гамільтон завтра в з 11 годин 220 Dundurn St S, Hamilton, ON L8P 4K7 4166241314
-
Усім привет! Підкажіть будь ласка! Ми подали усі документі на весні, відповідь довго не приходила, мі вже й забули про Канаду. Чоловік громадянин Грузіі, я подумала що нам відмовлять скоріш за все, тому і не ма рішення так довго. Але зараз перевірила кабінети, мені рішенні на вклейку Візи прийшло у листопаді, а чоловіку 26 днів назад. Що робити якщо не вклеіли Візи за 30 днів? все таки подати на вклуйку? Чи 100 вадсоткова відмова?
-
Величезне дякую 🙏
-
Подавайте на вклейку , зараз вони не дивляться на ці терміни для українців .
-
Добрий день. Цікавить питання,мені потрібно в Канаду на два тижні вирішити питання по житлу і повернутися за дитиною, чи не буде проблем при в'їзді другий раз.
-
10000 на одного дорослого. На дітей ні. Так що як двоє дорослих і двоє дітей, тільки 20000 можна без декларації
-
Я не боюся. В мене немає чого декларувати😂 то в групі запитали, я і відповіла, як по Закону. А хто зна чого люди питають
-
Всім привіт. Підскажіть, будь ласка,чи хтось знайшов україномовного/російкомовного сімейного лікаря. Район Річмонд Хілл або околиці. Щиро дякую та бажаю всім гарного дня і бути здоровими