Українці в Канаді_Canada
-
Запитайте в авіакомпанії якою летите в Лондон, можуть не пустити на літак.
-
В мене друзі летіли через Лондон місяць назад , також переживали що можуть попросити візу , але десь вичитали що якщо це просто пересадка і є віза в Канаду то не мають не пропустити , але коли прилетіли в Лондон виникнули питання по цьому , але вони вказали чи показали їм що не обов’язково мати візу транзитну і вони їх пропустили , але питання були в аеропорту щодо цього , тому незнаю , вони прилетіли так без транзитної , може щось змінилось , треба це уточнити ще краще
-
Если это ваш случай, то вам нужна транзитная виза: вы летите в Лондон на лоукостере и по прилете, вам нужно пройти регистрацию на следующий рейс другой авиакомпании (то есть покинуть транзитную зону). Информация 100%. Все случаи, где людей при так обстоятильствах пускали без визы — это просто везение. Я сама знаю двух людей, которые летели так в Канаду через Лондон - одного человека пустили, другого - нет.
-
Тут есть три варианта: молиться, чтобы пропустили, сделать транзитную визу или забить на Лондон и нормально полететь в Канаду из Парижа/Лиссабона/Милана и других городов, где точно не возникнет проблем
-
Дорогие друзья, очень нужна ваша помощь в подписке на канал t.me/photokharkov_ua который на данный момент является портфолио фотографов, ребят-переселенцев из Харькова, вынужденных работать в другом городе. Хотя бы временно, пока не наберём тысяч пять подписчиков. Потом можете удалиться, если будет напрягать). В дальнейшем на канале будет всё по фотографиям, начиная от истории фотографии и заканчивая лайфхаками по съёмке. Всем спасибо и мирного неба!!!
-
Підкажіть будь ласка По правилах в багатьох країнах ЄС ми наче маєм носити закордонний паспорт, його рідко хтось перевіряє але наче таке є Якщо я здаю паспорт на вклейку, то чи дадуть якийсь тимчасовий документ, чи просто краще роздрукувати і зробити копію паспорту з візою тимчасового захисту?
-
Внутренний паспорт, права, это тоже документ, главное страховку с собой всегда носить. Я сделала копию паспорта , с другой стороны страховку, и сказала, что ношу так, потому что уже один раз потеряла паспорт который был в бумажнике, мне конечно вернули, но вот страх потери остался.
-
Знайдемо номер телефону рідних, які залишились в Україні. Писати в особисті.
-
Вам надається медичне страхування. Воно покриває невідкладну допомогу, та візити до лікарів. Частково покриває вартість ліків, але медичне страхування не покриває стоматологію та інші пластичні (декоративні) операції. Детальніше на сайті кожнох провінції.
-
Доброго дня,всім! Підскажіть будь ласка,де можна знайти "дружину" для мого хлопчика? Ми у Онтаріо, Річмонд Хілл . Я дала оголошення у Kijiji зранку ,але уже вечером мене забанили,- написали мені пояснення,- "що вони змушені видалити моє повідомлення так як багато творин опиняються у притулку". Підскажіть , будь ласка,де ви шукаєте або ж де можна виставити оголошення. Всім дякую і бажаю гарного дня
-
⁉️Чехія або Канада: у країні ЄС ввели важливе правило для українців ▪️Канада з березня 2022 року запустила візову програму для українців, яка дає право жити і працювати в державі до трьох років. ▪️У країнах ЄС діє система тимчасового захисту, яка дає ті ж права. ▪️Статус захисту отримати набагато простіше, але у деяких країнах він втрачається при виїзді за іншими програмами. 🔹В Чехії діє правило, яке забороняє одночасно мати тимчасовий захист та візу у Канаді. Відтак, при оформленні документа на виїзд на американський континент, статус автоматично скасовується без права відновлення. Виняток зробили тільки для українців, які вже оформили документ на виїзд, не знаючи про заборону. ❓CUAET: за яких умов не скасовує захист у Чехії 🔹Міністерство внутрішніх справ Чехії на початку 2023 року переглянуло умови скасування захисту для українців, котрі мають канадську візу CUAET, пише Pro Ukrainu. 🔹«Враховуючи, що деякі типи віз, наданих Канадою, були видані до набуття чинності закону № 175/2022 Sb. [Lex Ukraine], який стосувався конфлікту між візами та тимчасовим захистом, а також враховуючи ступінь нервової напруги у зв’язку з очікуванням набуття чинності змін щодо продовження тимчасового захисту, Міністерство внутрішніх справ повідомляє, що так звана канадська віза, видана до 10.02.2023, не буде перешкодою для продовження тимчасового захисту», — йдеться у заяві МВС Чехії. 🔹Так, канадська віза не буде приводом для анулювання тимчасового захисту за двох умов: 🔸чеський тимчасовий захист було отримано першим; 🔸CUAET чи будь-яку іншу візу було отримано до 10 лютого 2023 року. Важливо! Продовжити тимчасовий захист можуть тільки ті, хто має CUAET, схвалену до 10.02.2023, тому українцям не варто ризикувати і робити нові візи, адже тимчасовий захист у Чехії їм у такому разі не продовжать. ❓Кому можуть анулювати тимчасовий захист у Чехії 🔹У грудні 2022 року спікерка Міністерства внутрішніх справ Чехії Гана Мала заявила, що статус тимчасового захисту анулюватимуться українцям, які отримали візу у Канаду. 🔹«Якщо людина вже отримала візу тимчасового захисту в Чехії, і після цього отримала канадську візу CUAET або довгострокову візу для перебування понад 90 днів у іншій країні — їй буде відмовлено в продовженні тимчасового захисту. Продовжити можна тільки дозвіл на перебування з метою тимчасового захисту, який є дійсним», — сказала вона. 🔹Передбачалося, що тимчасовий захист анулюватиметься автоматично у день видачі канадського дозволу на проживання. Було запроваджено і зворотне правило: якщо українець оформив візу у Канаду, а вже потім приїхав до Чехії за притулком, йому також мали відмовляти. 🔹Віза в іншу країну також мало впливати на тих громадян України, яким у Чехії була видана класична довгострокова віза (vízum strpěn). 🔹Відповідно до внесених у 2023 році поправок, основні заборони залишилися: віза у Канаду є приводом для анулювання статусу захисту, але тільки якщо вона була отримана після 10 лютого 2023 року або раніше за оформлення чеського захисту. 🔗Заборона 👉🏻Сайт 👉🏻Інстаграм 👉🏻Facebook