Українці в Канаді_Canada
-
Вклейку будуть робити згідно данних паспорта, а не анкетних данних. Не турбуйтеся. Все зроблять вірно
-
Всім привіт) Може в когось була ситуація.. Зробила орфографічну помилку в імені дитини, написала на веб форму лист з прикріпленим паспортом. Нічого не поміняли і прийшов запрос на вклейку візи з тією помилкою. Що робити? Не висилати паспорт, дочекатись на виправлення в системі?
-
Доброго дня , Підкажіть ,будь ласка, якщо я отримала запит від візового центру про те, що необхідно відправити свій паспорт для отримання візи , то яка процедура відправки ? Можна будь якою поштою відправляти чи як ? Дякую наперед
-
Есть у кого опыт покупки сигарет у индейцев в резервациях(живем в Ванкувере).
-
Оренда авто в провінції Онтаріо
-
Дякую
-
Вы можете на сайтах просто по датам глянуть и выбрать для себя оптимальный вариант по цене. Мы взяли за месяц.
-
Арифметика проста, чим більше днів до вильоту, тим дешевше квитки
-
За скільки часу оптимально купувати квитки на літак
-
Я лечу роял джорданіян.
-
Дякую! ВИ найкращий адмін, відповідаєте коротно і по темі 🙏
-
Таких тут много, особеннно если перевозчик AirCanada
-
Ну якщо рейс не змінюється і вам не треба виходити з літака роботи пересадку, формально ви ще не знаходитеся на території Канади своїми ніжками, тому як вийдете в Торонто все отримаєте. А взагалі цікавий у вас рейс.
-
Добрий день! В мене така ситуація їду до Торонто, але літак спочатку зупиняється в Монреалі десь час, але пасажири залишаються в літаку, бо там підсідають які їхатимуть до Торонто. Мені чекати і Торонто ставити ворк перміт? Бо всі кажуть що його треба пркласти в першому аеропорту. Щиро вдячна
-
Доброго дня. Пропоную послуги логопеда для дітей онлайн у зручний для Вас час! За детальною інформацією пишіть в особисті повідомлення!
-
Окремо роботи обліковий запис для подання аплікації на батьків.
-
Підкажіть будьласка, хто перевозив котика, які документи потрібні?
-
Доброго дня підскажіть може хтось робив медогляд в Грузії,якщо робили то де саме? Дякую за відповідь.
-
Добрий день!Чи є такі тут люди,які з Чехії переїхали в Канаду і шкодують ?
-
Ми приїхали з Чехії , нешкодуєм , так важко і дуже , але де легко? інколи здається нащо ми сюди приїхали , ми ж мали все в Чехії , але якщо приїхали була на те причина, все буде добре більше зусиль та віри! І все вийде!
6 Feb 2023, 05:14
11466/18661
20 Apr 2024, 20:50