Українці в Канаді_Canada
-
А так згоден з усім, що написано.
-
Ви їхали з ЄС чи це контраст з Україною?)
-
Ось на 3 фазі будете як свої в суспільстві
-
Ну 1 фаза эйфорія , 2 фаза розчарування, 3 фаза орієнтування в суспільстві ну в ще 4 та 5 є
-
⁉️Збір біометричних даних для громадян України та членів їхніх сімей (відбитки пальців та фото) IRCC освіжили інформацію на порталі 😉 Біометричні дані за межами Канади ❓Записатися на прийом 🔹Після того, як ви подасте заявку, ви отримаєте лист-інструкцію зі збору біометричних даних. У цьому листі ви дізнаєтеся, як записатися на прийом і куди звернутися. 🔹Не відвідуйте посольство Канади або візовий центр без попереднього запису. Ви повинні бути записані на прийом для здачі біометричних даних. 🔹Якщо ви не отримали листа з інструкціями (Biometric Collection Letter) щодо здачі біометричних даних, не записуйтеся на прийом. 🔹Якщо ви не можете записатися на прийом прямо зараз Через високий попит у вас можуть виникнути труднощі з бронюванням візиту. Ми працюємо над тим, щоб вирішити цю проблему якомога швидше. 🔹Оскільки ми відкриваємо нові пункти та збільшуємо кількість зустрічей у поточних пунктах, стає доступною більша кількість зустрічей для збору біометричних даних. ❓Ваш дедлайн продовжено 🔹Ваш лист з інструкціями щодо зняття біометричних даних не втратить чинність через 30 днів. Термін здачі біометричних даних продовжено до моменту, коли ви зможете записатися на прийом і відвідати пункт збору біометричних даних. 🔹Вам не потрібно зв'язуватися з нами, щоб отримати новий лист або просити про продовження терміну. 🔹Ваша заявка не буде розглянута, якщо ви не зможете здати біометричні дані до кінцевого терміну, зазначеного в листі. Однак без біометричних даних ми не зможемо обробити вашу заявку. ❓Перевіряйте наявність вільних місць 🔹Якщо ви вже записалися на прийом, продовжуйте перевіряти веб-сайти найближчих до вас пунктів збору біометричних даних на випадок, якщо вам вдасться потрапити на прийом раніше. 🔹Якщо ви можете потрапити на більш ранній прийом або хочете перенести його на інший час або місце, скасуйте свій попередній прийом якомога швидше. ❓Винятки 🔹Вам може не знадобитися здавати біометричні дані, якщо на день подання заяви на гостьову візу в рамках Канадсько-українських заходів з надання дозволу на екстрені поїздки (CUAET) вам 🔸17 років або молодше 🔸61 рік або старше 🔸ви раніше отримували гостьову візу в Канаду протягом останніх 10 років 🔹Ми зв'яжемося з вами електронною поштою, щоб повідомити, чи стосується це вас. У всіх випадках дотримуйтесь найновіших інструкцій, які ми вам надіслали. 👉🏻З оф. сайту 👉🏻Інформація щодо біометричних даних на території Канади 💬 Нічого нового, але питання стосовно цих моментів повторюються. Залишимо це тут. 👉🏻Сайт 👉🏻Інстаграм 👉🏻Facebook
-
Всем привет. Я умею монтировать видео, кому надо пишите. (Бесплатно, но если вы заплатите то я буду счастлив😊) Пишите!!!
-
З ЄС, ми чотири роки не проживали в Україні!
-
А де були в ЄС, якщо не секрет?)
-
Естонія
-
Добрий вечір, будь ласка скиньте номер телефону міграційної служби в Канаді.Дякую
-
+16133214243 6:30-19:00 Время по Оттаве . Языки, английский и / или французский.
-
2 дні тому переїхали до Канади , Ванкувер, розповім що, як поетапно. Приєднуйтесь якщо цікаво і є питання.
-
А можна дізнатися де ви саме в Канаді і яку роботу знайшли без знання мови.
-
Здравствуйте! Присоединяйтесь к интересному проекту 💕❤️ Знакомство. Путешествие. Любовь. Клуб для объединения сердец💕 Мои дорогие подписчики! Хочу поделится с Вами интересной новостью. Я украинка, но нахожусь сейчас в Турции. Моя мечта обратить внимание на одиноких людей, которые хотят найти свою вторую половинку в это непростое время! Война все разлучила. И нужно спешить делать добрые дела..... У меня созрел план-проект. Я хочу организовать онлайн-клуб по интересам: знакомства, путешествие, свадьба, рождение деток. Как принять участие? Кого заинтересовало участие в проекте напишите мне директ. Просьба - заходить на мою страничку позитивных, добрых, отзывчивых, нетоксичный людей. Разгадывайте загадку😉
-
Подскажите пожалуйста относительно не дорогие авиакомпании
-
Просто головна складність в оренді житла тут напряму або власник або лендорд, це в тому що закони Канади на боці тих кто живе, а не на боці того, хто дає в оренду. Ви можете оплатити перший місяць а потім не платити і виштовхати власник на вулицю не має права, тільки рішення суду. І ось щоб не мати головного болю канадці просять кредитну історії, поручителів та інші засоби щоб перестрахуватися в вашій платоспроможності.
-
Цікаво де за 700?
-
Та кімната то і багато 😂 головне матрас і тепло 😍 а дальше більше 😉
-
Кімнати від 700 починаються в Торонто
-
Airbnb спробуйте на перший час
6 Feb 2023, 05:14
11537/18661
20 Apr 2024, 20:50