Українці в Канаді_Canada
-
www.google.com/travel/flights
-
Дивлюсь капець по цінам, раніше було. а зараз просто ціни вище стелі..
-
Воно ☺️
-
Організація (THHC) - The Housing Help Center відкриває свої двері для допомоги кожному українцю в Торонто: Якщо Ви замислюєтеся прилетіти до Канади або вже тут і Вам потрібна допомога в першу чергу з проживанням, роботою, харчуванням, освітою, адаптацією - ми готові і будемо раді надати Вам допомогу. 🏦 •Rent Bank – дає можливість отримати гроші на оренду двох місяців або сплатити заборгованість з оренди. 📊•EEF/LEAP - програма, яка допомагає частково оплатити комунальні послуги. ⚡️•OESP - частково допоможе з оплатою, а саме надасть знижку на рік, до сплати рахунків за електрику безпосередньо на рахунок. Не бійтеся звернутися до нас, ми повністю забезпечені державою і створені для того, щоб допомогти в будь-яких різних ситуаціях. Прошу звертатися до мене в особисті повідомлення або за контактною інформацією: Phone number: +1 416-564-7275 Email: nikobatur.ca@gmail.com
-
Ну я ще чув що єсть якась допомога, типу якщо не можеш зразу за 2міс заплатить, то щось там допомагають
-
Кімнати !!!- так😱!, зато як наслухатись від старшоі еміграціі які ми безсовісні приїхавши сюди ,отримуємо їхні 3000 тис, і вони навіть не здогадуються як вони нам ,,допомагають‘‘ і роботою , ( використовують за безцінь)і житлом - піднімаючи штучно ціни на рент .
-
1200 CAD мінімальна ціна кімнати 🙊🙈
-
З мішком грошей куди завгодно - ви маєте самі зробити вибір
-
Ну тут проблема не в допомозі, а в самій ситуації. Просто дивіться в інший будь який час потрапити сюди майже не можливо без знання мови та без запрошення роботодавця. Треба трошки все подивитися з іншої сторони, наприклад я їду в іншу країну, не знаю мову, не знаю де буду потенційно працювати. Що мене там буду очікувати? І от якщо кожен чесно відповість на всі питання, тоді можна сміливо їхати.
-
Обидно конечно что мы знаем больше информ, нам больше помощи, финансовая, волонтерская и тд, но я до сих пор не соберусь мыслями в какую провинцию мне лететь и где жить🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
-
Держава як може допомагає - великий респект і подяка, але ,, наші‘‘ - не хочеться просто лишній раз розстроюватись , не кажу - всі, але є ,, перли‘‘
-
не теряйте время! печатайте! 😆🥹
-
Та це ясно і про "перли". Ну такі ми люди і наші співвітчизники, що поробиш.
-
я написала більше не пораду хлопчику , а саму ситуацію зсередини .
-
Какой мешок денег, вы о чем🤷♀️
-
Ориентируйтесь на потенциальную работу. Если это не имеет значение, а хотите получить ПР быстрее то Манитоба.
-
Аналогічно
-
Все равно вопрос не решился😂 начитаешься всего и еще больше запутаешься, выключишь телефон, спать и завтра так же
-
Доброго вечора. Почитав трохи і зрозумів, що ворк перміт видається лише тим, хто прилетів до 31.03. Правильно? А якщо я прилечу, наприклад через пів року, то я вже не буду мати змогу працювати?
-
Дякую
6 Feb 2023, 05:14
11560/18661
20 Apr 2024, 20:50