Українці в Канаді_Canada
-
Привет! я парень 30+ ищу работу в Калгари, желательно кухня. есть опыт поваром 5 лет, но подейдет любая работа, мне очень скучно. нечего делать вообще, за любой движ, ночью и днем, в ЛС
-
Кто знает хорошие курсы английского в Калгари?
-
Спочатку пролистати чат, безліч разів про це писали, на каналах ютюб безліч роліків, в закрепах безліч інфо. Нехай щастить!
-
⚠️ Відео Інструкція з біометрії: youtu.be/K56qRM8tr0Q ⚠️. Що робити після біометрії, як вислати паспорт, як купити квитки- відео інструкція: youtu.be/S3tiNr5Rfug
-
t.me/Ukrainiancanada2/6
-
Почати читати звідси Найважливіша інформація з цього чату зібрана на телеграм каналі за посиланням t.me/Ukrainiancanada2
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, з чого краще почати шлях еміграції в Канаду Які є варіанти?
-
Чи можна отримати безкоштовне навчання в закладах для віку 19-20 років з слабим англійської ?
-
За розкладом в школі
-
З приводу безкоштовних курсів вони за розкладом чи відповідно в свій вільний час ?
-
Дякую за інформацію
-
Щодо навчання можна розраховувати тільки на безкоштовні курси англійської мови. Щоб вступити до вищих навчальних закладів треба здавати тест з англійської по міжнародній системі оцінювання, а також мати чималу сумму грошей, щоб оплачувати навчання.
-
Просто питаю чи там також чи ні ?!)
-
Соотвецтвено я на руки отримую гараздо більше
-
Ще питання, в мене тут в Польщі по годину в налогах по мінімалке а по ставки ну норм як то в канаді?
-
Дякую
-
Дякую велике
-
Все що вказується це до сплати податків, тобто брутто
-
В Канаді оплата погодинно, в залежності від провінції.
-
В місяць після податків виходить така сума .
6 Feb 2023, 05:14
11741/18661
20 Apr 2024, 20:50