Українці в Канаді_Canada
-
Ну якщо знайдете роботу таку, то можно и по 10 годин працювати, але по закону овертайм не може бути певної кількості годин на місяць. Тобто кожен день працювати по 10 годин ви не зможете, дозволяється максимум 48 годин на тиждень. Після 8 годин роботи, 9, та 10 година оплачуються х 1.5 рази.
-
Так, але на це не охоче йдуть, бо платити вам овертайм, тут розумієте така специфіка, що тихіше їдеш - далі будешь. Різниця канадського зварювальника від нашого полягає в тому, що канадець за 8 годин роботи лише 10 метрів зробить, і 400 раз протре маску, а наш працьовитий Сашко зробив би 200 метрів за 8 годин. Тут логіка така, що немає сенсу поспішати, бо тобі платят погодинно, довше робиш - довше є що роботи. Тому і транспортні вузли та дорожні магістралі будуються в Торонто по 10-15 років, як кажуть а куди поспішати? Ось і весь секрет.
-
Здравствуйте... Знаю,что многим уже так надоели эти просьбы,но я безумно благодарна каждому,кто все же прочитает мое это смс...Извините, что обращаюсь,надеюсь с разрешения администраторов...мы пару месяцев как выехали из столь многострадающего Мариуполя,с слезьми и тяжестями...сейчас все еще в оккупированном Бердянске. Я с маленьким братиком осталась...папа в больнице лежачий.У нас ничего,совсем... Мама уже на небесах...из за пули врага...Мы просто живем вечным страхом.......Пожалуйста,если может кто либо,любой копейкой помочь любой копейкой,напишите в личку,пожалуйста.... Спасибо всем не безразличным, благодаря которым мы до сих пор живи...я молюсь за нас,за мир,за каждого ... Пусть Бог бережет каждого из вас.... Мира всем🙏