Українці в Канаді_Canada
-
Дякую
-
Сім'я не повинна відправляти документи разом, кожен аплікант направляє паспорти, коли прийшов йому запит на паспорт .
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи виникали в когось проблеми коли чоловік і жінка відправляли паспорти на в клейку у різні дні? Чи сім‘я повинна віддавати документи разом?
-
Я вам скинула для прикладу, перше що побачила. Ви можете самі на тому сайті пошукати будь які трави, вітаміни, бади, будь що, що саме вам підходить
-
Та броколі то фігня ,без них можна то так були під рукою сфоткала, а я маю ще від хвороби своєї то тому і переживаю
-
Транзитну зону ви не покидайте.
-
Якщо рейс с пересадкою то вам за багаж не потрібно хвилюватися. Авіакомпанія сама його перемістить до іншого рейсу.
-
Якщо стековочний рейс, то треба віза, ви будете вимушені покинути транзитну зону та реєструвати багаж на інший рейс
-
У вас 1 квиток на всю подорож?
-
Потрібна
-
Tak , якщо повторно
-
Всім привіт, хтось летів в Канаду з пересадкою в Лондоні (аеропорт Гатвік, пересадка 3.5 години, потрібно повторно реєструвати багаж) Скажіть будь-ласка чи потрібна транзитна віза?
-
Підкажіть, а файли з pdf та запрошення на біометрію це все в файлі підтвердження запису, чи є ще якісь pdf?
-
Не знаю. Я точно не візовий експерт, лише власний досвід та інформація з офіційних джерел
-
Google flights. Там всі квитки по всім напрямкам. Всі авіакомпанії
-
Артем а Олександр візовий експерт є , бо він мені не відповідає ?
-
Дякую Артем
-
Треба копію документа по якому будете забирати закордонний паспорт. Це можуть бути водійські права, або внутрішній паспорт
-
Звісно Ви праві, але я хотіла донести ,що шаблону якогось немає і молоді люди повинні бути готові до різних ситуацій. Have a good day !
-
Я буду в Калгари 8 февраля, если есть желающие снять жилье вместе, пишите в ЛС, я парень 30+, еду с Варшавы
6 Feb 2023, 05:14
1198/18661
20 Apr 2024, 20:50