Українці в Канаді_Canada
-
Ну, тоді зробіть для себе вибір, і можливо підіть в вабанк, тобто подайте анкету ще раз, можливо це допоможе, а можливо нашкодить. Це ваш вибір, за весь рік, я начиталася багато різного і у багатьох виникали проблеми при відправці двох анкетах, або на кожного члена окремо, а вони хотіли їхати як сім'я, особисто зіткнулася з тим, що в сина не було реквеста та прийняла вибір відправляти і його паспорт разом з своїм, коли вже Варшава кричала, що не прийме і не вклеїть, і зіткнулася, коли паспорт мій заблукав на декілька тижнів. Тож це ваш вибір і якщо ви їм писали і дзвонили, а відповіді не отримали, то чому б не спробувати. А ще, ваші документи можуть бути на допперевірці, якщо багато подорожували або жили в інших країнах. Вам вибирати.
-
Доброго дня!!Скажіть будь-ласка в мене літак в Торонто через пересадку Монреалі через 1 годину 20хв і маю 2 посадкові талончики !!! Чи встигну я отримати ворк перміт в Монреалі чи краще зробити в Торонто?? Чи встигну дочекатися свого багажу чи як потрібно це зробити ?? Чи автоматично перекидаються на другий літак багаж?? Відпишіть будь-ласка в лс.
-
Цікавить питання, відправила паспорт на вклейку і вже майже місяць не має ніяких повідомлень по йому на почту🤔
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, хто надсилав паспорт на вклейку візи у Відень, якими послугами ви користувалися? Поштою/кур'єром чи можна все ще самим приїхати особисто? Скільки це по часу приблизно зайняло? Дякую заздалегідь
-
Пропоную послуги репетитора англійської мови. Працюю з дорослими та дітьми онлайн. Дітям допомогаю готуватися до школи, виконувати домашнє завдання, підготуватися до экзаменів, англійська з нуля, практика з граматикою та розмовна англійська. Студентам іноземних вузів також можу допомогти із завданнями та покращити розуміння англійської. Дорослим надаю допомогу у підготовці до співбесіди, написання резюме, розмовна англійська, вивчення англійської з нуля. Ціна 300грн/год