Українці в Канаді_Canada
-
Доброго дня! Я професійний синхронний перекладач і викладач англійської мови. Запрошую дітей і дорослих до себе на заняття. Ви можете почати навчання незалежно від того на якому рівні ви зараз. Для кожного підбираю програму індивідуально. Є інтенсивний курс для бажаючих емігрувати в англомовні країни. Кого цікавить пишіть в особисті повідомлення.
-
Ard - ты написал мне но я не могу отписать тебе, там запретил писать тебе
-
У мого сина була така ж ситуація, в аеропорту попросила офіцера видати work permit під новий паспорт. Віза була в старому. Проблем не було
-
куплю рабочее место, ищу где купить работу, в ЛС
-
о господи, кто снимает этот бред, и кто его смотрит вообще
-
А то звучить, як російське іпсо
-
Репарації і інвестиції💁♀
-
Всім доброго дня! Я викладач із французької мови який вас навчить: • Фонетиці - основа, яка потрібна для самостійного вивчення французьких слів із правильною вимовою. • Граматиці - правопис слів на слух • Будувати речення • Розмовної французької мови - базові словосполучення для комунікації. • Термінова підготовка до екзаменів ✨ДЗВІНКИ ДЛЯ ЗАПИСУ ДО ЛІКАРЯ, БРОНЮВАННЯ МІСЦЬ + ПІД КІНЕЦЬ ВИВЧАННЯ МОВИ ДОПОМОЖУ НАПИСАТИ РЕЗЮМЕ✨ Доступні уроки у пізній час та на вихідних, якщо ви працюєте🥰 Телеграмм: anasttasssiia
-
Треба мати паспорт, вони його сканують і віддають назад
-
Здравствуйте. Я как Мама, Харальська Ксения обращаюсь ко всем Украинцам. Война не прошла и нас стороной. После обстрелов орков,мы чудом остались живы. Дом в котором мы жили, разрушила ракета нелюдей. Доченька Елизавета в очень тяжелом состоянии.Все тельце посечено от мелких осколков стекла и бетона.Врачи говорят что ситуация крайне тяжелая и нужно срочное лечении за границей. По предварительной информации нужно 3 тыс долларов.(114 тыс грн) Всех денег у меня нет. И к 1 марта 2023 года , сумма которую еще осталась собрать составляет 12 450 грн. Молю Вас о помощи, спасите мою доченьку. Помогите нам пожалуйста собрать средства на спасение. Карта гривневая 5167803221013704
-
📌Чат ukrmontreal створений для українців. Тут ви можете самостійно публікувати актуальну інформацію, зокрема: пошук роботи, житла, нерухомості, знайомств тощо. 🇺🇦 Українці Монреаля у телеграм: ukrmontreal