Українці в Канаді_Canada
-
с Дублина прямые рейсы
-
Ну вклеиваете визу и вылетаете. Паром есть вроде еще.
-
Мне не нужен транзит, я уже нахожусь в Ирландии. Хочу прилететь в Канаду. Знаю в Ирландии многие открывают канадские визы. Интересно как они добираются, в смысле через какие аэропорты летят?
-
ближе всего Монреаль или Квебек. Квебек для туриста самое то :)
-
На счёт парома я не уверен ) А вот из Дублина нужно глянуть. А куда лучше прилететь в Канаду, в качестве туриста, на пару недель?
-
Берите всё, что сможете поместить в Ваш багаж, нужно всё и даже больше.
-
Дают может и на 3-5 дней, с продлением до 14 дней. За это время можно сделать все документы и если Вы один, найти комнату подселение например
-
ну ще медичне страхування відкрити і все.
-
Доброго вечора!!)) скажіть які ще документи потрібно зробити в Канаді ?? Я вже зробив work permit, sin, bank accounts, medical centre immigration( 130$)
-
Зареєструватися на мовний тест при потребі- чекати довго
-
Буває навпаки - чекати на тест довго, а навчанняна наступний день,по різному
-
Не дуже, мене записали онлайн через три дні, а ось якщо потім на курси, то так довго.
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
а ми брали тільки те, що влізе в рюкзак
-
так, найкраще візьмі "антибіотики" а інші, вже що вкрай необхідне
-
Візміть ліки на перший час можливо, які тут не продають без рецепту.
-
аналогічно )
-
Всім добрий вечір! Я викладала англійську мову в Україні, зараз перебуваю в Канаді) Дуже сумую за викладанням і шукаю декількох учнів, які хотіли б займатися! Заняття будуть індивідуальні, але з часом планую відкрити Speaking Clubs:) Кому цікаво, то пишіть в особисті за подробицями☺️
-
Яка вартість занять?
-
Доброго дня шановні друзі, планую їхати до Канади, чула, що трохи є проблемкі з медециною. Порекомендуйте будь ласка з власного досвіду, що треба з собою взяти в аптечку, а що не потрібно. Заздалегідь дякую 🤗
6 Feb 2023, 05:14
12257/18661
20 Apr 2024, 20:50