Українці в Канаді_Canada
-
Доброго дня шановні друзі, планую їхати до Канади, чула, що трохи є проблемкі з медециною. Порекомендуйте будь ласка з власного досвіду, що треба з собою взяти в аптечку, а що не потрібно. Заздалегідь дякую 🤗
-
Усім привіт 🙂 Я онлайн тренер з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову массу Накачати сідниці та прибрати в ногах Зробити плоский живіт та прибрати бока Всім кому цікаво, чекаю в оп та я вам проведу безкоштовну консультацію 🤝
-
це за годину?
-
Доброго дня. Летіль 28 лютого. Все добре та аєропорт гарнийта чистий. + PS5 e в залі очікування і можна безкоштовно грати
-
Взагалі з обмеженням не стикалися, летіли 2 03 аир трансат
-
Нужна американская виза
-
Здравствуйте, уважаемые члены группы, я мужчина 44 лет з 28 февраля на Ванкувере и нужно срочно комната или квартира для оренда.✅🇺🇦
-
Ого, пс5 это пушка, спасибо за совет))
-
А что это за отели, их всем украинцам дают?
-
Обычные отели, где есть места, это от 20-150 км от аэропорта. Иногда если продлевают, то могут перевозить в другой отель, но уже за Ваш счёт такси. У нас был Raddisson airport, в Миссиссиаге, примерно 10 км от аэропорта. Кормили завтраками, еду в номер брать нельзя, только напитки, которые были на розлив.
-
Бред свой при себе оставьте
-
Говорити по украінськи
-
Это понятно, на каких условиях, что нужно для этого сделать?
-
Тільки украінцям ,росіянам -ні
-
Допомога в поданні податкової декларації в Торонто.
-
Здравствуйте, на сколько реально получить визу и выжить в Канаде если мать одиночка годовалого ребенка? Очень нужно выехать как можно дальше.
-
Хто хоче заробляти на пасивному доході в Канаді ( 1000-2000$ ) в місяць , також по закону Канади цей заробіток не оподатковується , пишіть в особисті ( все розкажу ) .
-
❤️Усіх українців запрошуємо до спілкування у нашому чаті!! Знайомимося, ділимося досвідом та приємними емоціями 🔥🇺🇦 t.me/ukrainci_e
-
Подскажите пожалуйста 🙏 Находясь в Канаде, подали форму на вклейку визы в паспорт в Канаде. Сейчас увидели, что есть ошибка в букве имени. Как это можно исправить, в поданной заявке? Заранее спасибо
-
Доброго дня!!! Скажіть будь ласка хто знає чи є тури в Ніагарську водоспад ?? або в гори кудись? хотілося б Скелясті гори!!! Відпишіть будь ласка!! Хто збирається їхати туди!!!
6 Feb 2023, 05:14
12276/18661
20 Apr 2024, 20:50